poisen

kärlek och sorg kan beskrivas i så många olika grenar och på så många olika sätt. avsnittet jag såg i oth nyss, inhöll alla känslor på alla möjliga sätt och det fick mig att tänka lite..
Förstå hur ett val, fel eller rätt, kan ändra allt. Jag kör på känslan som alltid och jag tror jag gör rätt val. Jag är inte perfekt ingen är men jag försöker vara så bra jag bara kan bli.

vaknade med felicia vid min sida idag, vi pratade till långt in i natten, skrattade så jag grinade och jag har tydligen pratat isömnen i natt :S vågar inte ens skriva här vad jag sa...... Jag vet inte riktigt hur det ska gå utan felicia, min kära felicia. men vi klarar det, jag kommer hem rätt snart ändå!

vi gick en sväng förbi elin adam och desire. fikade lite och sen tog jag bussen hem ;O tror faktikst inte jag åkt buss sen en bit innan studenten, hej lata tjej.
Nu ska jag ta på mig och glida runt en sväng, kanske blir hejdå fika, beror på känslorna och sen hämta lisa och mysa med baby.

PUSSS
          emmalicious

var ligger landet där man böjer bananerna

nu sitter jag i felicias fina soffa i hennes kalasfina nya lägenhet! jag är så stolt över min lilla tjej <3 Jag börjar känna att jag borde börjat sparat flytta hemmifrån grejer också, det kommer bli ruggit mycket att köpa när det väl är dags, men eh den dagen, den sorgen ;)
Vi äter gifflar, chips, dricker cola och kollar på fångarna på fortet. Det är helt sick vad dom gör för störda saker.. en del skulle jag kunna göra i fall jag fick betalt men en del saker finns inte ens på kartan.
ska stänga ner här nu, mysa och bara ta vara på den tiden som är kvar med min thaihoe!

PUSSS
emmalicious

so you do

Den här dagen går också för fort.. var tar all tid vägen? Mamma väckte mig vid 11, på tok för tidigt. men hur som helst åkte vi runt till mormor för att kolla väska, ner på stan för att köpa hörlurar och växla pengar. Sen tog jag en roadtrip med mig själv. jag bilen och musiken <3
vart lager 157 en snabbis och sen farmor. helt sjukt vad god underbar mat hon gör. Att behöva lägga sig på golvet efter man ätit är ett typiskt matkoma syndrom..
Nu sitter jag i min säng och filosoferar! felicia är påväg hit och vi ska spendera resten av denna dag och natt ihop. min kära felicia <3
ska fixa det sista på hennes överraskning nu. skriver mer sen.

 fick träffa min älsklingsfrida idag!

PUSSS
         emmalicious

så länge jag lever

Har ni någon gång känt den där lyckan? som man egentligen inte kan beskriva men som jag ska försöka beskriva nu i alla fall. Vid något ögonblick i livet vilket som helst kan allt förändras (till det bättre i detta fall) och man bara fnissar. När det går upp för en hur jävla fantastiskt och underbart livet är. Jag satt och kollade på bilder från spanien resan 2008 och tittade på och tänkte tillbaka på den jag var... och visst mina naglar var snyggare och jag kanske var något smalare men jag skulle inte för allt i världen vilja bli den igen, med mina tår i framtiden känner jag hur himla underbart det är just nu, just idag. Mina kära vänner (och läsare?) att veta att när jag behöver någon för vad som helst kanske fnissa, gråta, bara säga hur sjukt snygg edward är eller att min nagel gått av eller att jag är sugen på jordgubbar. Att ha er är obeskrivligt!
att dessutom ha världens bästa familj gör det hela mycket bättre. Jag lider med er som inte har världens bästa mamma,pappa och syskon. Ni får låna mina när ni vill bara ni lovar att lämna tillbaka dom, speciellt världens bästa syster. Folk brukar prata om minnen och tänk vilka minnen man har med människor man spenderat hela sitt liv hittills med, det är inte mycket som slår det..
Att på allt det här har en helt kalasbra pojkvän (hur bra känns det inte att säga pojkvän?! hihihihi) gör fnissattackerna näst intill ohanterbara.
Varför spara tacktalen om sina nära och kära till deras begravning när vi har tiden att säga det till dom här och nu. Jag vill att ni tar åt er och tänker efter en stund på hur sjukt underbara ni är och hur mycket just du betyder för mig. för mig är ni lycka och kärlek.


PUSSS
         emmalicious

himlen i min famn

lämnade in min data idag... bra läge att paja, NOT! tur att syrran går i skolan så jag kan vara på hennes data hela nätterna+kolla oth på något (a)

Coach Carter måste vara en av världens bästa filmer! jag åkte ut till saris på eftermiddagen, bakade negerbollar och kollade sedan filmen.
Att en ända människa kan göra något så stort och viktigt är helt sinnes. Jag vill också påverka och göra nytta, förändra människors liv till det bättre. Jag är väl på g med det hoppas jag med första stopp Arteco i zambia.
"vad är din största rädsla?"


Jag, mamma och Lisa började packa idag.. nog har jag kläder med mig så jag klara mig, fast det var det väl ingen som tvekade på(?) En väska är mer än halvfull med mina saker eller ja mina kläder för mer än så har jag inte börjat packa ner. Imorgon ska jag hämta den andra väskan jag ska ha med mig från mormor. I den ska det dock bara vara grejer till barnen, omtänksamma jag!

frågan är dock, bör jag ha med mig gummistövlar? Imorgon ska det bli roadtrip igen, alone dock men ändå trevligt. Jag ska ta mitt pick och pack och åka till farmor och lager 157. På lager blir det förhoppningsvis köp av långbyxor/harembyxor och hos farmor blir det mat så jag blir mätt för hela veckan igen..

Det jag faktiskt stör mig mest på eller som känns jobbigast med att åka (förutom att lämna alla nära och kära) är att jag inte får visa knänen?! ja menar okej om man inte skulle få ha urringat eller visa axlarna det hade jag fattat dirr men vad är grejen med att inte visa knäna, aja bara gilla läget.


PUSSS
        emmalicious

lisa, nr 1

Livet är kort, bryt reglerna.
glöm snabbt, kissa långsamt.
ÄLSKA innerligt.
skratta okontrollerat och ångra bara det du inte har gjort.

fly baby fly

vaknade glad och tidigt! sandra var också mer glad idag så hon hämtade upp mig på stan :) vi tog bilen ut till saris och jag kände att jag ville äta lite så åt chokladflingor ;D mumma.
känns dock som jag har snor och feber i hela huvudet :/ tog en alvedon så kändes det lite bätttre sen åkte jag , saris och sandris till vingåker.
uppdrag ett var iittala outlet och sandra spenderade en hel del medan jag och sara inte kunde välja så vi gick mest runt och njöt och drömde.
Tog en sväng in på scorett också och sandra slog till där med, hon är stadig i kassan den kvinnan..

Tänkte att vi skulle ta en sväng till sandras sommarstuga och solen tittade fram så sandra sprang runt och gjorde sitt medan jag och sara låg på bryggan och solade och snackade om livet.
Vi kom fram till att skiter sig livet så kör vi på att resa runt och bli hoes!

vad jag är lycklig, vad jag är lycklig hela långa veckan ut!
feber, sova och njuta av livet.

PUSSS
         emmalicious

pärlor

helt slut.. mamma tog med mig överallt. banken, letade resväska och köpte upp hela apoteket tror jag?!
vem shoppar för tusen kr på apoteket liksom, jo min söta mamma som vill att jag kommer hem levande ;)

har samlat lite vuxenpoäng till idag, fick mitt riktiga visakort och ett visa guldkort, flashigt värre.
mötte upp k i parken sen, behövde sitta och kramas lite. Ibland suger det att jag inte kan ljuga, fast det är bra också men det syns så tydligt när något tynger mig men jag orkar inte ta upp det heller så försöker skjuta ifrån mig tanken så släpper det nog. så katshing på det!

pratat mycket i telefon idag med alla möjliga nära och kära. fy vad jag gillar er mina kalasbra vänner <3 hihi.

Nu sitter jag i babys säng, han är och duschar sen ska vi laga mat och bara vara. för jag har faktiskt feber så tänker absolut inte göra något jobbigt (a) ingen av oss är bra på att laga mat så fortsättning följer på det.. haha

hörs senare.

PUSSS
         emmalicious

put the blame on me?

förlåt...
inte förlåt för att jag känner som jag gör.
förlåt för det du känner. jag vet känslan.
förlåt..

live your life

jag förstår inte hur det är möjligt att fortfarande vara mätt från jag åt hos mormor igår?!
har sovit rätt bra, kallt och tomt men bra. Jag har feber så hjärtat får ta hand om mig sen.
än så länge i dag har mamma och jag myst och tänkt vad som behövs köpas! så orkar jag blir det shoppingtur.

PUSSS
         emmalicious

how to save a life



PUSSS
        emmalicious

hela världen för mig

jag säger bara; HELVETES JÄVLA TROLL!! stanna där du hör hemma.....
 men ea har rätt (i vanlig ordning) tack! ingen vill, ingen kan och inte heller du. jag litar på mig själv och mitt omdöme och det räcker! jag tänker leva och njuta av nuet.

jag skulle kunna sitta där i flera timmar.
sitta och bara vara fri.
sitta där och älska.
sitta och göra ingenting annat än att bara klicka.

ska se ett avsnitt till och sen försöka sova så jag blir friskare och piggare tills imorgon!
tack linda lisa och kim för kvällen <3

ge mig en plats där jag kan växa, bli det som jag är tänkt att bli.

PUSSS
         emmalicious

vem lämnade vem

baby gick vid 9 och efter det hade jag svårt att somna om.. vart väldigt kallt och tomt.
gav upp vid halv elva, tog på mig och åkte in till tuna för att gå runt med eå och jag som inte ska shoppa utan tänka på barnen i afrika, det gick åt helvete. Köpte ett par leggins och en tubtröja jag velat ha skit länge (a) så då fick jag faktiskt :P

Åkte till mormor och åt mat sen och jag behöver då inte äta mer idag i af.. inte närmaste dagarna överhuvudtaget. kommer rulla fram. fick med mig lite kläder till zambia också och hade det allmänt mysigt.

Sen åkte jag till linda och snackade, det kändes bra men samtidigt balle. Jag fick sova medan hon duschade så just nu känner jag mig lite piggare. Nu sitter vi hos elin och fikar lite och väntar på att tiden ska gå. Ska hämta lisa kl 6 och sen åka upp till kyrkan.

ibland gillar jag inte eskilstuna, jag gillar inte hur alla snackar och hur man alltid får förutfattade meningar om folk trots att man önskar att man kunde få chans att skaffa sig en egen uppfattning. Jag vill inte ta åt mig men på något sätt sätter det sig i bakhuvudet i af.

Det känns som jag lever i en dröm som jag är livrädd att vakna upp ifrån

PUSSS
emmalicious

i dina ögon

Jag kanske hade fel.
Det kanske inte är dina ögon som har förändrats. Det kanske är mina.
Det kanske är jag som något i blicken som inte fanns där förut.
Jag som blivit en annan.

PUSSS
         emmalicious

another lover

roadtrip, söderköping och st anna!



PUSSS
         emmalicious

you raise me up

ska iväg till ulla när som helst så skriver lite snabbt så kommer bilder från st anna sen :D

jag och johanna fick med oss lisa och vi dunkade poppis i bilen (såklart, tänkte på ellie då) I katrineholm skulle vi tanka och jag hade inge flyt alls, det bara spruta överallt.. utan lisa vet jag inte hur det hade gått för mig och johanna :p  Resan skulle tagit lite drygt två timmar men efter att jag kört någon helt fel väg pointera att vidock kom till rätt ställe så inte helt fel ;) resan dit tog oss i af 4... dock med ett stopp på smultronstället!

vi kollade filmer, spelade yatzy, moffade (= åt onyttigt och mycket lotta) och hade det allmänt bra. sov som en prinsessa med johanna breve mig. vi fnissade och jag fick minnen vart jag 'än tittade.. rocky, morfar, siv, familjen, isabell, t.. men dom vi inte har runt omkring oss finns alltid i våra hjärtan.

vi hämtade upp k i söderköping och resan hem gick betydligt fortare trotts oväder och långtradare (a)
K stannade ett tag och myste. och vet ni mer jag har tagit min sista spruta, äntligen! nästa behöver jag ta om kanske tio år, woho :D

nu måste jag åka annars blir jag sen.. hörs sen! :)

PUSSS
        emmalicious

himlen är oskyldigt blå

glömde säga att jag fick känna barnet i elins mage igår, den rörde sig, ÄNTLIGEN!!!!!

kunde inte somna i natt, somnade runt fyra och vaknade kvart i nio... men har hunnit med mycket tills dess. tandläkaren, polisen och hämta pass, banken och lämna papper och ica och hämta paket. Somnade ett tag i soffan och linda fick komma och väcka mig :D
nu tar jag snart med mig johanna och drar till stugan.. skriver mer imorgon när vi kommer hem.

PUSSS
        emmalicious

du omsluter mig

du omsluter mig på att sidor och håller mig i din hand <3

Idag vaknade jag i famnen på min kära, kan vara bland det bästa som finns. Vi tänkte sova tidigt men det är lättare sagt än gjort, vi pratade i flera timmar och när jag väl börjat så har jag svårt att sluta (a)

Efter att kört hem k (som skulle på möte) gick jag hem och la mig, försökte sova och somnade väl till då och då men mamma och syster kom och bara störde hela tiden.. Jag fick min efter längtade tacos ikväll och MUMMA! Gustav och hans nya tjej var hemma och hälsade på, sista gången jag fick träffa han innan jag åker och det känns lite sad men han finns kvar när jag kommer hem och det är betydligt bättre mellan oss nu. Tack och lov. Jag och L disskuterade det här med att vi varit pain in the ass åt iprinsip alla gs tjejer, vi blir kompis med dom sen gör dom slut och då måste vi enligt våran lojalitet vara dum mot den nya som kommer men idag var vi bara snälla. Kan bero på mitt underbara humör jag är på?!

åkte till ea och kollade film och myste, tog med mig lisa. vi hade kakkalas med kladdkaka, jordgubbspaj, vaniljsås och grädde.
E berättade vad adam sagt
adam till elin; mamma jag förstår att bebisen är kvar där inne, där får den massa goda kakor och så men när den kommer ut får den bara mjölk.

Då har man lyckats skaffa sig en riktigt smart unge! Jag vet inte vad som blivit fel med min smarthet men jag satt och klappade elin på magen och hittade ett hål och jag kunde verkligen inte förstå vad det var.. navel kallas det visst ;)

i all härlighet började vi fundera över skillnaden mellan pirat och sjörövare och enligt våra säkra källor (google) är det två ord på samma sak ;D

 
Det gick nog precis upp för mig att jag inte ska tillbaka till skolan.. Jag har tagit studenten :O imorgon när ni går till skolan, njut för fy vad skolan är bra! allt jag önskar att vara tillbaka med klassen imorgon, alla lärare och bara snacka om sommaren. men allt jag får är en tandläkartid :S

PUSSS
        emmalicious

the best of both worlds



PUSSS
         emmalicious

art of love

fredag:
När vi vaknat, jag och k så gjorde vi inte mer än nödvändigt. Vilket jag gillar. När k åkte hem gick jag och sov igen och fick helt plötsligt väldigt bråttom iväg. dresskoden till sandra var färgglatt så tur att jag har en sån stor garderob med stort urval.  Väl hos sandra skulle det var lite hejdå fest/kräftskiva. jag var mest där en snabbis för att säga hejdå till j och som jag grinad.. jag vet att vi inte är som vi var men det var hemskt. du har stått vid min sida så länge <3

åkte till f och fick tröst, sen åkte jag hem bytte om och packade väskan för att kunna sova i stan.
Åkte tillbaka till f för att ha lite klassfest, shit vad jag saknat allt. våra grejer, privata skämt (bbbbb bland annat) vill att ni ska veta att jag tycker om er i af!

Jag och L gick vidare mot harrys efter tolv och där hittade vi sandra, johanna och company. och vi ägde såklart dansgolvet ;) haha och en del vill man ju bara skratta åt, att dom inte skämms själva :S ******
fick träffa kim också <3 

bilder kommer i nästa inlägg :D

PUSSS
         emmalicious


en helt ny värld

torsdag! :)
har inte skrivit på ett tag har varit upptagen med massa bra, roliga saker.
Jag började dagen med att köra i pwn och hämtade newbody katalogerna av dess, sen skulle jag åkt förbi elin men hon mådde inge bra så jag åkte hem och sov i gen (a) min kära underbara och saknade vän tessan. Vi bytte paket eftersom vi båda fyllt år, åt kladdkaka och snackade ikapp. åh så jag saknat henne!

Körde hem t och hämtade k vid halv 8. vi nördade o.c och hade det super mysigt och vet ni vad jag kan nog bara säga hihihihihihihihiihihihih ;)

PUSSS
        emmalicious

Fly on the wall

vart en mil på motionscykeln och det känns bra. Badet kändes kalas efteråt. mamma kom in med mat till mig också, spillde lite på golvet och några spagettisar i badet.. dom försvann dock :O men jag vet inte spagetti kanske löses upp i vatten?
tack världens bästa mamma! (jag försöker smöra så hon inte ska bli arg för att jag är vaken hela nätterna, men mamma jag är ju en nattugglad :D )

har tagit ett gammal simkort så jag kan skicka över allt från gamla mobilen till nya. Har så mycket gammalt som jag inte tror att jag skulle klara mig utan. Ibland är det bra att släppa gamla grejer men det här behöver jag.

JAG ÄR SÅ HIMMLA GLAD!!!!!!!!!
hihihihihihihihihihihihihih



PUSSS
        emmalicious

varje gång du möter min blick

fick en kommentar på mitt 767 inlägg

-Varför inte "sticka ut"? Varför vara "normal"?
Vem bestämmer vad som är normalt?
Du är du och du är SÅ bäst, precis som du är!


Och jag kan helt ärligt och stolt säga att jag är inte "normal" vad som nu är "normalt" men jag var. För några år sen försökte jag göra allt för att inte sticka ut och det är väl mest den tiden boken handlar om och därav förklaring till styket som utdraget kom ifrån. Tack för att du säger att jag är bäst, jag blir jätte glad. Det värmer!
Nu försöker jag inte mer utan jag bara är jag och det är verkligen det bästa. Så ut och var er själva nu, för det är det ni gör bäst! :) och bara så du vet kommer jag alltid vara jag.


PUSSS
         emmalicious

en vanlig dag

Idag hade jag tippat på att elins bebis skulle komma ut men än så länge håller den sig inne, men jag har inte gett upp än ;)

I morse väckte sandris mig, hon behövde köpa skor i västerås och jag hänger såklart med! Det är spännande när man åker på lite roadtrip även om det inte var så långt så kan mycket hända.. fast vi klarade oss ovanligt bra idag ^^



sandra släppte mig hem vid fem och då fick jag agera chafför åt lillen och hennes kompisar som skulle till malmköping, tacka gud för att det finns musik i bilen. då är det faktiskt riktigt skönt att åka. Svängde förbi pappa på vägen hem och nu laddar jag för att träna/ute och springa och sen har jag planerat att bada i badkaret. Hårinpackning, ansiktsmask, bubblor och en kalasbra bok! :)

hörs sen.

PUSSS
        emmalicious

friendship never ends?

har varit lite illamående under kvällen, så blir det när folk ska jävlas och trycka i mig massa sprutor...
Som vanligt såhär på kvällskvisten blir jag väldigt filosofisk. Måste vara någon sorts talang jag har.

Om det är något jag lärt mig från dig är det att uppskatta det jag är och det jag har. Du skrev att folk skulle tappa respekten om du försökt ta upp kontakten med en gammal bästa vän. Jag, jag hyller dig för att våga erkänna något sådant. Att du vågar erkänna att du saknar någon som krossat dig och att du överväger att ge alla och ävenså denna vän en ny chans är stort, godhjärtat och för det sväller min respekt för dig. Följ ditt hjärta och var bara rädd om dig så du inte tappar bort dig på din väg. För din väg är bara din och där bestämmer ingen annan än du och på din väg får ingen ge dig skit eller få dig att tvivla på något du tror på!
jag lyfter på hatten för dig C <3

Vänner är för evigt. Du kanske förlorar dom, men du glömmer dom aldrig.

Godnatt imorgon väntar en ny dag med nya äventyr och bara så du vet så får du mig att somna med ett leende på läpparna!

PUSSS
        emmalicious

my best friend

NY MOBIL :D


PUSSS
        emmalicious

I´ll be there

JAAAAAAAAAAAAG HATAR SPRUTOR!!!! mammas och pappas present, TACK SOM FAN DÅ...............
men nu räcker faktiskt, en till men sen går jag inte med på mer. okej?!
plus att jag vill ha min nya mobil idag annars blir jag ond. okej?!

sovit som en prinsessa i natt, pussy ringde och väckte mig ett par gånger men hann aldrig reagera tillräckligt mycket för att svara. sen kom mammsi och hämtade mig och lisa skulle såklart med. ingen spruta kommer i mig utan att hon är med. Dagen till ära fick jag dessutom två sprutor, yeeeeeey.
grinade en skvätt men svimmade i af inte :D




nu sitter jag och lisa i kyrkan och väntar på att mamma ska bli klar.
btw jag säljer new body nu så kom och köp :D

PUSSS
         emmalicious

nothing like you

kom hem från elin för ett par timmar sen och nu är jag ett vrak.. mina känslor är överallt och åt olika håll.

Jag förlorade, eller rättare sagt tappade något värdefullt. Något jag kanske förlitat mig på för mycket och tagit för givet? tårarna rinner och jag vet inte riktigt vad jag ska göra eller säga. Vi är påväg åt olika håll och det vi hade är borta. Om det är borta för stunden eller för alltid återstår att se. Du har en bit av mig, du kan ta fram den när du vill och den kommer alltid tillhöra dig. Ta väl hand om min bit.. lova mig det? Du är så värdefull att jag vill jaga efter dig det är du värd men jag tror det är försent du är för långt bort. Jag har min chans att säga hejdå på fredag och vi får se om jag klara av det. Jag kommer alltid minnas, alltid älska och alltid ha dig inom mig.
I´m sorry... det gör ont. JL <3

sadface

det var ena sidan av känslokarusellen och andra sidan är att jag ler och fnissar både innuti och utanpå. Ni vet att någon kan titta på en utan att riktigt se men när du tittar på mig känns det som att du ser allt, hela mig. du gör mig glad helt enkelt och det är stort, mäktigt och underbart :)
happyface

tack lotta också <3


PUSSS
        emmalicious

gitarr & bas, trummar & hat

desire väckte mig i morse vid halv ett (a) och egentligen skulle jag varit på stan senast tolv så nu fick jag sovmorgon ;D  dess kom hit vid halv tre och vi har skrivit lite lista och vad vi ska ha med oss, mest överlevnadsgrejer typ som kakor och sånt.. inte så konstigt egentligen med tanke på att jag är kakmonster.
på tal om kakmonster så kom linda och ville hit med bullar. hihih.

ska åka förbi elin en sväng nu, saknar henne lite känner jag :(
sen kanske jag ska hämta upp kim så ska vi ha lite oc maraton, fast tiden kanske inte är på våran sida så vi får se vad kvällen blir av :)

PUSSS
        emmalicious


från kylan in i värmen

kollat klart på andra säsongen oth och fy vad jag grinade, mest för att det var sorligt men lite fint också :) jag har ju trots allt många säsonger framför mig ;) det är helt sjukt hur fäst man blir, känns som det är mina kompisar och mitt liv. Fast jag är inte ensam k grinade faktiskt till o.c också så att man får (a)

Nu är det så dags för mig att sova, det är ju faktiskt en dag imorgon också och jag har faktiskt lite planer. hihi.
godnatt.

Bakom oss är minnen, brevid oss är vänneroch framför oss är drömmar utan slut
PUSSS
        emmalicious

Mysterium

I detta benådade ögonblick nu när tillvaron öppnar sig. Och allt genomlyses, uppståndelsens ljus fyller rummet, bekräftar dig.
Se, livet fördjupas, ditt dolda jag blir berört av ett evigt nu. Och allt vad du drömt om i hela ditt liv får ett svar: du är sedd av gud. 
oh mysterium. Trons gåva är ett mysterium. oh mysterium. Trons gåva är ett mysterium.
Det finns ingen skuld i förlåtelsen. Se, Gud bor i ditt inre rum och varje ny årsring, ja, hela ditt liv är ett nådens mysterium.
oh mysterium. Trons gåva är ett mysterium. oh mysterium. Trons gåva är ett mysterium.
Känn hur glädjen, bubblar upp djupt inifrån. Drick ur källan, livets vatten. Det liv som du får till låns. "När du tror på mig öppnas källan inom dig" det var vad han sa denne människoson.
oh mysterium. Trons gåva är ett mysterium. oh mysterium. Trons gåva är ett mysterium.

PUSSS
         emmalicious


sen en tid tillbaka

trööööööööööööööött, japp japp men känns ändå rätt värt. Hade en bra kväll/natt :)
jag och johanna började med en parmiddag som vanligt och det var riktigt mysigt. vi satt ute, snackade skit och åt världens godaste sallad!
felicia rullade in vid elva och hon bokstavligen rullade inte, haha men vi gillar dig ändå ;)
mamma körde in oss till stan runt ett, vi skulle möta upp kim och fredrik. vi gick runt runt och runt tills vi slutligen hamnade i eskilsparken. vi kan ju vara glad över att vädret var bra...
vid fyra tröttnade johanna och felicia  och tog en taxi hem så då gick vi hem till kim kollade på oc, halvsov gick och sov på riktigt. kim tjooa lite i sömnen men annars sov vi kalasbra, något för lite men det får man räkna med när man är uppe till sex på morgonen ;p
vaknade typ tolv idag, fredrik hade lämnat soffan då och dragit.
pratade några timmar om allt möjligt och sen hämtade mamma mig kl tre, åkte hem har ätit äppelpaj nu och ska nog sova/kolla oth ett tag (a)

du får mig att le.
jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här


PUSSS
       emmalicious

767

idag var en dag då jag kände mig liten jämte mot världen. maktlös och utan kraft att hjälpa dom jag håller kärt.

promenaden med pussy var trevlig, ärlig och en stor lättnad. du vet, du bryr dig och det betyder allt saris!
vi slog även till på en vaxning, så jag tog plats på bordet och sara tog tag i arbetet med att få bort håret, hahah ;D även fast vi kanske saknar aporna ibland så gillar jag det mer såhär ;)

endel säger att en familj bara är så svag som den svagaste länken, jag tror att vilken länk  man än skulle ta bort, stark eller svag så skulle det bli fel för vi behöver dom alla för att känna oss hela <3

brummade ut till saris vid 8 för att få sällskap, jag var lite surig men det tog hon bort. sex and the city och sara en fredagkväll kan inte bli mer än bra :D

Har skrivit lite idag och här är ett kort utdrag; Dagen flöt på som alla andra dagar. Ett mönster jag lärt mig att följa. Samlade kraft för att vara normal, inte sticka ut. Det sliter och drar i mig, vill ut. Livet är stort, ibland för stort för att klara av själv.



nu ska jag sova, drömma om imorgon, drömma om succe!

PUSSS
         emmalicious

på egna ben

godmorgon på er!

idag ringde saris och väckte mig kvart i tolv, hon ville gå ut och gå men först måste man sova klart ;) så hon är på väg hit nu sådär tre timmar senare (a) fast jag har faktiskt inte sovit hela tiden, vid halv två tog jag systra min och åkte ner till polisen.. det skulle tas pass och jaa det vart ju bättre än förra i af ;)

frullen är i magen och sportbhn på nu ska vi ut och gå :)

PUSSS
         emmalicious

du är en bön

just nu är jag så trött så jag får inte mycket ordning på någonting, att försöka skriva ett par kapitel i boken den här tiden på dygnet är inte det smartaste jag gjort. Ger upp och tar tag i det en annan dag :)

kvällens filosofiämne har annars varit positivt, jag är glad att jag är jag.


hoppas ni alla sover gott och drömmer om mig :)

PUSSS
         emmalicious

see you again

tog med mig linda till tjockelin idag och klappade på magen lite :) vi bjöd på bebispaket och elin på pannkakor ;) mycket smarrrigt. var några sköna timmar, med mycket prata (tjejsnack såklart) och en hel del roliga kommentarer.
 "han kommer äta upp henne"
"egentligen har vi det rätt bra i sverige- Ja vi får ha sex när vi vill" 
ni är störda men jag gillar er ändå <3

vid tjugo i åtta kom jenny och johanna och hämtade upp mig för att glida ut till landet och våran sjukling saris. Har haft några ångerattacker om zambia, eller egentligen inte att åka i sig men för alla jag lämnar hemma som jag kommer sakna och som kommer sakna mig. tänk om något går sönder, tänk om vi går sönder?

nu ligger jag hemma i sängen och kollar oth och funderar över helgen, det blir nog kalasbra ska vi se :)

känns det rätt så spelar resten ingen roll, jag kanske är värd att vänta på?!

PUSSS
        emmalicious


ingen soldat

dagen i går vart rätt kalas :)
först hade jag lite time med min lottis sen släppte jag och lisa henne vid bussen runt tre och efter det begav jag och lisa mig till toshälla för att hoppa på bussen till jobbet. idag var det jobb på sverige-scottland matchen som gällde. Jag blev plaserad som publikvärd och satt/stod med ryggen mot matchen och kollade på publiken och såg till att dom skötte sig. så jag slapp visitera vilket kanske var bra eftersom skottarna hade kilt, vet inte om jag skulle kunna hållt mina händer i styr hahah nej usch äcklig tanke....
det viktigaste av allt var att alla spelarna var sådär ett par meter i från mig.. zlatans vadmuskler HERREMAMMMA!
och gissa vem jag höll på att svimma av.. min kära MARCUS ALLBÄCK gaaaaaaaaaaaaaaah så snygg han är. jag höll seriöst på att svimma alltså (a)
när vi väl var klara lite innan elva så hann vi inte mer än sätta oss på bussen innan vi fick veta att den inte funka. vi körde väl i 30 till hägersten, åt på donken sen  30 till kungens kurva där vi fick vänta på en ny buss som skulle hämta upp oss. Så resan tog i stället för lite drygt en timme tog nu drygt 3 timmar.   segt men på ett sätt värt det ;) (hemlis)
när jag kom hem somnade jag efter ett par avsnitt oth :)

grrrr

PUSSS
        emmalicious

never let you go

ansiktsmask (bjuderpåbilden)
fotbad&skrubb
massage!!!!

kvällens tema var spatema, först satt jag i fotbad och skrubb och ansiktsmask medan lisa maserade lotta. Efter det masserade jag lisa och lotta snodde min plats och så gick vi runt. riktigt riktigt mysigt och riktigt rikitgt skönt :)
Jag och min tuffaste, bästaste vän lotta har nyss gluttat på film. Leap year som slog våra förväntningar med hästlängder, riktigt bra och fin. den ger garanterat en och annan fnissattack (vi vet av erfarenhet)

nu ska vi snacka lite gojja och sen sova, lisa har bestämt att vi bara får sova till tolv imorgon?! egentligen borde imorgon vara en sova ut dag eftersom jag ska jobba sen men åh andra sidan åker lotta hem imorgon och vi måste ta vara på tiden för sen lär vi nog bara hinna ses en gång till innan jag åker.. kommer kännas sad men den som väntar på något bra väntar aldrig för länge och jag kommer ju hem så att ;)

ååååh som du får mig (och lotta) att pirrrrra.

PUSSS
        emmalicious

hon kommer med solsken

idag vaknade vi två igen?! helt sick men fy bubblan så skönt det är (a)
vi gjorde väl typ inget förns fram till kl 4 då bestämd oss för att dra till lager 157 så jag har köpt 20 par skor för 120 kr som jag ska ha med till barnen i afrika :D fy vad snäll jag är. vi sjöng och hade trevligt i bilen på vägen också! saris och hennes småglin var där också så vi fikade lite med dom. myyyspysss.
desire när du ser detta får du ringa mig :D

vi börjar sälja new body på måndag så alla som är intresserad hör av er direkt då :D
nu ska vi göra en mysig grej bilder kommer senare ;)


PUSSS
         emmalicious

better in time

framgång är inte pengar och makt. framgång är att få göra något man älskar och något man är nöjd över sig själv för att få göra. Ge av sig själv till andra.

godnatt.
PUSSS
         emmalicious

du som reser mig

MIN DRÖMKILLLLLE ÄR LIIITE NÄRMARE NU!!! hur nära det är hemligt men betydligt närmare i af ;)
(och det är inte edward, robin bengtsson eller harry)

jag och min lotta låg uppe och kollade på film till tre i natt, sydney white och den var faktiskt rätt bra liiite överdriven men ändå kalas :D trotts detta var jag uppe och var hos tandläkaren tio över 8 i morse... vi skulle ta efter bilder och sen åkte jag hem och sov till halv två igen ;o men fy bubblan så skönt (a)

åkte ut till pappa och hälsade på mina kusiner som var där, sen drog vi in till tuna vid fem :) jag gillar småbarn även fast ni blivit betydligt större nu.. vilket också innebär att jag blivit äldre, hej åldernoja ^^
jag hittade endast två par troser men lotta hitta massa fynd. jag har lärt henne bra!!! <3

saris har varit här en sväng och snackat skit och nu sitter jag och lotta och myyyser lite. blir säkerligen en film för vi har ju faktiskt köpt lite godis också. "lördag hela veckan"



PUSSS
         emmalicious

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv

nu har mitt liv varit ganska hektiskt igen, ni vet hur det är att vara populär :D
för det första sov jag och lotta till halv två igår och vaknar av att lisa kommer in springande och frågor om vi vill jobba, klart vi vill?! så en kvart senare är vi på väg till torshälla för att sätta oss i bilarna och åka upp mot stockholm och långholmen. Vi fick den stora äran att jobba på lars winnerbäcks konsert <3
kl 17-21 visiterade jag medan lotta rotade i väskor.. jag undrar hur många människor jag tog på igår alltså, sjukt många. det var 7500 på konserten så säkert ett par tusen i af :p
när jag blir stor ska jag också ha fyra förband eller i af vara ett av dom som är förband till lasse!
simme var där och det var underbart att träffa han igen också :D
när lars väl börjat spela gick vi och vakta runt området och lite sånt! helt klart värt pengarna, det är inte alla som får betalat för att lyssna på sin idol ;)
liiiite suddig men åh moment!



körde i 160 hem utan körkortet med mig men kul var det att köra stora bilen (a)

PUSSS
        emmalicious

la voix

jag har kommit på en smart grej..
i princip alla säger att porrfilmer ger unga en förvrängd syn på sex men då tänker jag så här att kärleksfilmer ger väl unga en förvrängd syn på kärlek? jag menar hur ofta ser kärlek ut som den gör¨på film, troligen aldrig någonsin.

hur som helst körde jag lisa till sitt jobb kl 2 och sen hängde jag hos fridis en timme typ, det var mysigt hade saknat henne. Jag fick godis i paket, lånade ett par böcker och FE <3<3<3 vart i vanlig ordning sen till att möta lotta men det är ju lite tradition ;) vi är alltid sena när vi ska hämta varandra (a)
vi har nu gluttat runt på tradera och nu är linda här och vi satte precis på baksmällan (: nu ska jag nog bjuda dom på lite chockladpudding ;D

man ska ju dö tjock och lycklig så nu kör vi ;)


PUSSS
         emmalicious

halo

mr X kom i natt och vi kan väl säga att jag hellre blir guldmunk är slampa och jag är nöjd med det valet!
biljetter till zambia bokade idag, 5 september drar vi.. det är stort helt sjukt stort, läskigt men något jag måste få göra :)

vid två mötte jag upp elin å och gick hem till elin a, vi fikade och vid fyra gick elin å och adam hade tröttnat på att spela tvspel med sin pappa så han krossade mig i det ena spelet efter det andra ;) det var mysigt att få klappa på magen lite också, känns som att den inte kommer vara med oss så länge till. bra men tråkigt också :p åkte hem strax innan fem och somnade (a) elin å skulle hämta upp mig vid kiosken kl 6 och jag vaknade då så fick mig en liten joggingrunda på köpet.
hon skulle fira mig. först hade jag två val
val 1: hämtmat, hyra filmer, mysa med snacks och varandra.
val 2: äta ute och bio.
jag valde ettan så vi åt kina kollade på en tre filmer, en rätt sexuellt inriktad film om vi säger så en vettig och ärlig film och en film med riktet inställt på vänskap, kärlek och balansen där emellan. den först var väl ingen topp film men de övriga två var riktigt riktigt bra :D
i paket fick jag en nessesär med lite smått och gott och ett jätte fint kort/collage med bilder, texter och "våra" låtar och kommentarer till dom. jätte jätte jätte fint. fy vad jag är glad att jag har dig!

 dagens fika gjord av mig, elin å, ica och mina kusiner :D en härlig blandning och ett mysigt kalas :)

tack för ytterliggare en bra dag.

oth och godnatt!

PUSSS
        emmalicious

ps. imorgon kommer lotta <3

you are loved

var länge sen nu så ska uppdatera lite i taget..

har varit några långa roliga och underbara dagar! Min födelsedag var en succe, fy vad glad jag var. fick pengar, god tårta, mobil och jag var omringad av massa nära och kära.  tack saris, sandra, mormor,farmor, lisa, mamma, pappa, hasse, siv, sandra och isak för att ni gjorde min dag bra.
Till och med solen titta fram så den gillar mig också :D
vid halv 7 gled jag, pussy och sandra iväg mot staden, hämtade upp alex och begav oss till holmberget. MELISSA HORN var något extra, ingen skrik sjunga med och gapa konsert utan fin mysig och magisk. Jag kunde knappt sjunga med var så fast i the moment. jag var inte depp eller happy jag vart aha.. höll mig mest till lina och carro vi klickade mer i the moment

Vi hämnade på harrys sen för att ta en drink och prata ut. en drink blev till två som blev till några fler.. allt gratis såklart eftersom jag fyllde ;) tack hasse <3
kom hem tre och somnade som en stock. bilderna får tala för denna dag (:





PUSSS
         emmalicious

happy birthday to me!!


för idag är det ingen vanlig dag för idag är det världens bästa jags födelsedag!
hurra för mig för idag blir jag ännu lite äldre och kanske visare ;)
ihihihihihihihihi

PUSSS
         emmalicious (19)

the quiz

wooho tack örjan johan jennifer linda och felicia!
kalasnöjd, jag gillar er så mycket hela högen. Imorgon är det äntligen födelsedag på riktigt. jag bara längtar och om en timme och en 5 min får jag paket av lisa (a) tur att man är lite av en nattuggla i af ;D

efter att vännerna åkt, och david blivit hämtad körde jag lite taxi åt familjen eklöv och sen allsång på skansen och morden i midsommer. tradition <3
en del traditioner gör man av bara rutin och har glömt varför man ens gillade det från början men just denna tradition gillar jag fortfarande och av rätt anledning.

dagen paket var; en vänskapsbok, skrivbok och penna till zambia, jätte fina roser, ljuslycktor och lite sprit ;D bra till dagen jag bestämmer för att supa till. någon gång får jag väl kanske suget tillbaka. känner mig lite gammal och tråkig men jag är rätt nöjd ändå!

jag kanske inte är så bra barnvakt ;)

btw jag fick mitt löshår idag :D woooooho.

PUSSS
        emmalicious

mors lilla olle

godmorgon godmorgon :)
vaknade egentligen runt 11 och det är rätt tidigt med tanke på att jag inte somnade förns vid fem och jag känner mig inte ens trött ;D
min lilla kusin david är här och jag är barnvakt! fick nyss reda på at elin och adam inte kommer idag :( lite sad men hon måste se till att må bra nu, så jag håller tummarna <3
Jag och david har varit och plockat blåbär tills han såg myror och skrek "jag gillar inte myror, myror bitts" sen vart det film istället björnbröder. tänk att vi gillar den lika mycket båda två fast han är 3 och jag 19 imorgon ;) hahaha

nu ska jag vänta på mina kompisar! (:

PUSSS
        emmalicious

don´t forget

Min mamma väckte mig i morse för att hon var nyfiken på vad det var i ett brev jag hade fått :p haha min söta mamsi :D
idag var dagen jag försökt skjuta upp så länge nämligen min städdag.. nu ska ni få veta en hemlis; jag städar ordentligt två gånger om året (a) till min födelsedag och till julafton. mamma nödstädar ibland men jag gör det baa ordentligen dessa två gånger så idag var det dags. slängde två papperspåsar med skit och en plastpåse. Jag hittar så mycket roligt bla ett idolkort på bubbles och deras autografer, hahah :D

höll väl på från ett till åtta men en del pauser såklart men ändå :p tog sen brumbilen ut till saris hon har ju varit borta hela helgen, väldigt lång tid hann sakna henne massor så vi snackade ikapp om både det ena och det andra och HERRREMAMMA SÄGER JAG BARA, MMMMM MUMMA ;) hahahah

nu är jag i sängen och kollar oth såklart :) imorgon kommer ett nytt gäng vänner som ska fira mig, ihihi jag är som ett barn jag verkligen älskar att fylla år :D får se hur länge det håller i sig, någon gång i framtiden kommer jag tycka att jag är gammal och då lär jag ju inte vilja fylla mer :p
är även barnvakt imorgon. lycka till till mig, min kusin är tokigt.

"avsiktligt eller oavsiktligt, det spelar egentligen ingen roll. För i slutändan gör det ändå lika ont"

PUSSS
        emmalicious

ops i did it again..

glömde skriva jenny förut när jag tackade, var inte meningen har nog bara mycket i huvudet och du är så mycket i mitt huvud att jag inte gillar att ta ut dig från det och skriva det, HUR SOM HELST TACK VÄRLDENS BÄSTA JENNY!!!! <3<3<3<3<3

PUSSS
        emmalicious


ja må han leva

dagen igår var så lång och jag var så trött när allt väl lugnat ner sig så jag orkade inte skriva något (a)
jag kunde såklart inte sova i tid så när jag åkte i väg till mormor var jag trött som ett as och inte blev det bättre av att mormor pratade exakt hela tiden ;)

Var i af jätte kul att träffa kusinerna och moster! min kära g kom dit också och den dumma idioten hälsade inte ens.. har jag förtjänat det här?! vi är för skjutton syskon, du har ju ändå redan än ny men ändå ska den/det gamla få sabba. aja hur som helst så lekte jag med sally hon är 12 men jag hade nog minst lika kul som henne, vi spelade tvspel och skrattade massor :D jag är nog ett barn egentligen.

saknar dig homie!

På någon vis slutade jag lyssna på mormor påvägen hem och fick sova lite, det var välbehövligt och så sjukt skönt. När jag kom hem kom karin direkt och vi pratade och fixade lite med mat och så. vi är ju inte särsklit välplanerad någon av oss men det löste sig ändå :D till mat vart det grillat, pommes, bearneissås, majskolvar och sallad och efterätt blåbärspaj och glass. MUMMA!

Jag fick mina första paket ;) fick ett överlevnadskitt till zambia som innehöll; stråhatt, djungelolja, ficklampa, handsprit, munskölj, våtservetter, kondomer, minifläkt med vattensprut. fick även en bok :D nu kommer jag ha er med er jämt ;D tack karin, elin, wiknör, lundberg, modin, tiger, gudrun <3
vi avslutade kvällen med att se en harry potter film (a) flammande bägaren. så var väl tur att saris ska fira mig en annan dag för hon hade inte gått med på det ;)

somnade som en stock!

PUSSS
        emmalicious

forever young

jag är rätt filosofisk just för tillfället, mest med tanke på att jag håller på att skriva boken. (fast jag tänker nog mycket ändå men just nu har jag något att skylla på)

så just idag funderade jag väldigt mycket på det här med familjeband och läste brev jag fått av min syster. en dag för lite mer än ett halvår sen gick hon sönder fast det kände som smärtan var min. Precis så vill jag ha det, när hon är lycklig är jag precis minst lika lycklig och precis samma sak åt andra hållet. min syster, världens starkaste och världens bästa vän! även fast hon är lite dum ibland ;)
jag saknar mig bror..

har hunnit med mycket idag, var nere på stan med linda elin och adam och myste och sen
malmamarknaden med felicia och linda drog dit vid halv sju och där träffade vi även sussan, wiiiho mitt lilla busfrö. det var trevligt att gå omkring och bara chilla. Sen åkte vi självklart karusselllll ;) och som vi skratta, ni gör mig lika lycklig som karusellen gör mig. ibland saktar jag farten men vips så kommer ni och snurrar upp mig <3

vi skrek, skrattade och levde livet på vägen hem eller ja hela tiden egentligen men det var i af kul (a) satte oss vid b-badet och myste en timma men vid elva tröttnade vi och tog oss alla hem till oss själva. det var i af underbart.

Nu ska jag kolla några avsnitt oth sen sova, ska upp tidigt imorgon.. IGEN!! ska vara hos mormor 10 för att åka till sthlm och fira kusin som blir 3 år redan..





ett tips; rapa inte när ni ätit bulldeg :(

PUSSS
        emmalicious

RSS 2.0