tonight´s gonna be a good night

JAG HAR PLUGGAT KLART! allt är inne och idag sätts betygen och det känns helt okej :) men bättre ska det bli, vad kan vara bättre än att dra på kryssning nu med klassen (dom som ska med i af, resten super vi åt) vi ska supa, skratta och bara umgås, awesome :D och något som gör denna dag ännu bättre är att min TANDSTÄLLNING är BORTA!!!!!


e och g är nu mera tajta än jag gillar men jag kan inte göra något åt saken, dom har valt och jag kan inte säga hur länge jag kommer stå ut för det vet jag inte.. ni vet men ändå taggar ni så varsågoda på min bekostnad.

hade en underbar natt med tjejerna i bollhuset, vi snackade, flummade, sprang runt och gosade, tjejerna förlorade dock mot föräldrarna och vet inte riktigt vad vi tycker om det? ;) innan saris skjutsade dit mig åkte jag hon och sandra ut till sundbyholm för att ha en picknick med te och frukt, vi hade totalt glömt bort att det var bal för eskil och john bauer.. så där satt vi på bryggan med filt, mjukisar och te medan balmänniskor gick fram och tillbaka runt oss fina som kunglikheter. men på fredag är det min tur :D

jag har världens bästa syster!!
ska åka om en halvtimme så måste packa nu, TAGGA :D

PUSSS
        emmalicious


spice up your life

Jag måste nog vara den ända i hela världen som får chansen att skriva en uppsats i eng B med chans att höja mitt betyg och det hela slutar med att jag skriver om sex?!

efter skolan träffade jag syster, lina och amanda :) lina skulle intervjuva mig (: kände mig faktiskt lite cool och känd. Elin och jag drog hem och bakade lite kakor, tjejerna ska få dom på söndag. och på tal om tjejerna så blir det inge bodaborg för mig imorgon.. har feber och ont överallt. känns surt att missa avslutningen men jag vill inte göra det värre och vara sjuk på kryssningen, balen och allt annat som närmar sig.

Var det någon som såg två busiga tjejer springa ut med en matkorg från coop så var det jag och elin, vi hade betalat i självsanningsgrejen och bara gick sen kom vi på att vi hade korgen och tyckte det var försent för återvändo så vi slog på stort och tog med den hem och gav till mamma. den kan komma väl till pass vid en picknick i sommar? ;)

min faster kommer inte till min student... jag känner mig besviken, sad och bortglömd. okej om dom hade haft en bra ursäkt men ursäkten var mina damer och herrer "vi brukar ju inte fira varandras födelsedagar, ni firar ju aldrig era små kusiner.." så därför kommer inte faster med familj på min student?! är student och födelsedagar samma sak? nej! vi brukar vara där när dom fyller och alltid ringa annars men nej vi köper inte presenter till varandra, dom glömde till och med min 18 års fest förra året.. det kändes surt men det här känns ännu värre.

T har också bestämt sig för att inte komma, hon ska till L.. sen när blev dom tajtare än hon och jag? jag blir så himla sad.

ska plugga mig deprimerad nu!

PUSSS
        emmalicious

all or nothing

GE MIN STYRKA!!! jag har 17 sidor kvar att sammanfatta av den här förbannat sugiga dåliga kursen... den ska helst vara klar förra veckan men jag har till imorgon på mig. herrremamma det kommer aldrig gå och inte för att pressa mig mer så avgör den här vilket betyg jag får, BAJS.

jag ger i alla fall upp nu utan att ha skrivit någonting i dag, fail. ska ta på mig kläder sen åka iväg och hämta upp johanna och fara till bollhuset. ska träna ungarna sen drar jag jeny johanna karin gudrun och elin på bio. Det är sex and the city 2 som gäller, wihoooo.

nu ska jag tagga och spotta på den här boken.

PUSSS
        emmalicious

Jag ska slåss i dina kvarter

Slutet är nära nu och jag känner ett litet pirr i magen :) jennifer och beckabooo ska med på kryssningen också, underbart!! men ingen linda eller elin :/

Jag är i skolan en timme för tidigt?! det är inte ofta det händer, men det är väl lika bra att passa på innan skolan är över ;) vaknade av att sandra gullnöp mig i kinden, inte helt fel och somnade av saras "NEEEEEEEJ" ni är allt goa tjejer ;D till frukost, och JA jag åt frukost, fick jag sandras päronkakor med kolaglasyr inga fel där inte!

jag måste plugga jag måste plugga jag måste plugga jag måste plugga jag måste plugga jag måste plugga jag måste plugga jag måste plugga jag måste plugga jag måste plugga jag måste plugga jag måste plugga....

igår när jag gick av bussen var det en krock precis utanför mitt hus, två traktorer, två personbiler, två ambulanser, två polisbilar och lite senare kom bergningsbil och brandbil.. fatta hur fort livet kan ta slut nu vet jag inte om någon omkom i just denna olycka men ändå, en smäll och man kan vara borta för alltid. Det fanns en tid när jag önskade att det just skulle panga och jag var väck men förstå hur mycket man inte hunnit upplevt och gjort. träffa sin stora kärlek, skaffa barn, boende en egen inkomst och ett eget liv. Var sak har sin tid och nu är det faktiskt min tid att vara lycklig :)

- vad är det som var svart men blev vitt?
jag- MICHAEL JACKSON!!!


PUSSS
        emmalicious

I need a hero

KÄRLEK!!

3 och en halvtimmar har nu gått av min 6 timmars långa håltimme.. direkt när stan öppnade var jag inne på guldklimpen med mamma, det skulle köpas bh. ibland suger det verkligen att ha megapattar. jag vet att många av er tycker det är mega najs med stora bröst men ibland är det en riktigt pain in the assss. tur att mamma betalar mina bhar annars hade jag fått gå utan ^^ 
så nu har jag en perfekt bh till studenten och var även inna hos en sömmerska som finslipade klänningen lite, det blir bara bättre och bättre <3

ska försöka skriva klart en uppgift som skulle varit inne förra året?! men som jag måste göra nu eftersom betygen sätts på måndag. fast det lutar åt en pause snart, jag och sussan ska gå och köpa glass :D

halv fyra har vi även våran slutuppgift i kursen pedagogiskt ledarskap så det är mycket som knyts ihop nu hade även sista idrottslektionen ever idag lite sad men skönt att några läraren inte tycker att det är en jätte bra ide att ge alla betygsgrundande uppgift en vecka före studenten?! då undrar man ju verkligen hur dom tänker...

nu blire DAIMGLASS <3

PUSSS
        emmalicious

the show most go on!

har ni någon gång funderat över varför saker och ting blir som det blir?
jag sitter här efter ett hårt tränings pass, glömde nyckeln hem så fick vända och hämta lisas, och klickar runt på facebook..
har ni tänkt på varför man slutar vara vän med en del? jag menar en del har man glidit ifrån, en del har man bråkat med och en del delar inte samma intressen och värdering som mig och pga av det är vi inte kompisar längre.. men de andra då som man inte bråkat med som man har samma intressen som och som man försöker hålla kontakten med?! vad hände där, jag kanske inte heller är bäst på att hålla kontakten med folk men jag tycker ändå det är sorligt när man bara poff slutar för ärligt talat så kan man inte sluta bry sig om någon bara sådär som man en gång har älskat.

därför undrar jag väl nu egentligen, älskade du verkligen mig?


ibland undrar jag varför jag tänker så mycket på så konstiga saker, jag antar att jag har för mycket fritid (a)
det här blir ett riktigt deppinlägg för just nu är jag så sjukt besviken och less på så himla många...
jätte gulligt att alla världen är i förhållande och jag är glad för er skull men sen när blev det viktigare än att hålla kontakten med sina vänner?! Sen när blev förhållande överhuvudtaget viktigare än vännerna?
gaaaaah jag blir så arg och samtigt kan jag inte sluta le för att jag orkar inte bry mig om er som skiter i allt och alla för kärleken jag tänker i af inte sitta och vänta på er tills ni tycker det är läge att dyka upp igen men ändå jag älskade er och kan väl inte riktigt sluta bry mig om er, så förlåt för det..

nu tänker jag duscha, kolla vänner och tänka lite till(!)

PUSSS
        emmalicious

hold your dream

sitter ute i kvicksund tillsammans med oliver och maxi, ska snart åka och hämta ethan hos en kompis. dagen idag har varit lugn. blev väckt halv 8 av ethan som ville spela pokemon?! tillslut övertalade jag han att se tv så jag fick sova en timme till (a) fick imorse till frukost smaka rostat bröd med socker och kanel och det var riktigt riktigt gott faktiskt :O mycket positivt överreaskad.

igår hade vi lite fajt vid matbordet och en cykelolycka annars gled det på. När ethan väl somnade spelade jag och maxi poker. hahah och hur patetisk är jag som faktiskt fuskade mot en 11 åring i poker?!

nu ska jag åka vidare, en aning tröttare men en aning rikare :)

PUSSS
       emmalicious




have a heart

jag trodde jag kunde men jag klarar det inte.. men det spelar ingen roll längre för du har ändå redan valt!



when I look at you

sitter nu och kollar hockeyn sverige mot danmark, jag är stolt sportfåne. med evalisas hund som sällskap som förtillfället slickar mig överalt (!) .

dagen har varit så himla upp och ner, när jag vaknade hade jag sms av lina med erbjudande om barnvakt i helgen, underbart med något att göra. så nu har jag planer inför helgen också :p
fick tillbaka mattenationella och jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta?! är väl kanske dags att verkligheten kommer i fatt mig och får mig att inse att jag inte är något underbarn hur mycket jag än vill ;)

I don´t want to loose you but i can´t do this anymore. det gör så ont v att det blev såhär, jag trodde inte det om dig.. jag är besviken och det är jag inte ensam om tyvärr.

det är fler som jag är sjukt besviken på men det finns er som jag hittar tillbaka till och gillar hur mycket som helst så jag tänker hålla fast vid er :D

det står nu 3-1 till sverige och 15 minuter kvar men allt kan hända. ska snart åka iväg och träna ungarna, det var länge sen jag har varit så upptagen så känner att jag saknar dom lite grann.. någon mer jag saknar är alex!
snackade nyss med han och nivån är ungefär såhär hög;
alex- emma vet du vilket land du skulle komma ifrån om du kom från asien?
emma- nej vilket?
alex- mongoliet
emma- hahahahahahhahaha :(
emma- men du skulle komma från korea
alex- va?
emma- jaa, du är en ko som är köpt på rea, ko-rea (a)
alex- hahahahaah GAAAAANSTA!

jag är så glad att du finns!


PUSSS
        emmalicious

let love led the way

humöret är på topp denna underbara och fina kväll!

efter skolan träffade jag, stina och jasmine det var dags för testfixning inför balen. mitt hår, min klänning och allt bara gud jag kommer känna mig som den finaste prinsessan ever ;D
det börjar kännas att skolan är påväg att ta slut och på något vis känns det både bra och dåligt.. bra för att herregud tänk känslan av att ha lyckas ta sig genom hela grundskolan och gymnasiet och sen bara står där och skriker på flaket (a) men ändå klassen, allt vårat prat i klassrummet, våra intärnskämt och allt möjligt. Jag kommer sakna allihoppa hur som helst till och med kalles torra skämt ;)

kvällen tänker jag avsluta med att göra några fler frågor i MBS det börjar dra ihop sig tidsmässigt (som vanligt) men det lär ju som vanligt sluta med att jag kollar på vänner, gossip girl eller desperate housewives.

"vi måste köpa en lupplampa så vi kan kolla våra turrburr"

PUSSS
       emmalicious

back on track!

jag har verkligen försökt att inte bli en bloggare, skrev bara i thailand annars känns det bara som en modetrend men jag kan inte hålla mig borta!!

Det känns så himla befriande att bara få skriva av sig och skriva vad som helst..
måste i alla fall börja med att säga JAG HAR GJORT MITT SISTA NATIONELLA EVER ;D ihihihih
nu kanske jag kan började leva igen, kanske.

Har på senaste tiden kännt mig lite nere, kan bero på alla tusen saker jag måste göra eller att jag inte har en susning om vad jag ska göra efter studenten eller att jag inte har något jobb så kommer vara pankast i stan eller att jag bara inte pallar trycket med allt vad ni kräver av mig?!

Blev för någon dag sen vän med t på facebook, kändes lite moget av mig det var ju aldrig meningen att det skulle sluta såhär.. men ändå känner jag ett styng av oro och något deprimerad på att jag och du inte kunde hålla något av det vi lovat. Men jag börjar lära mig att livet innehåller en del av det, lögner. Jag kan inte bestäma hur andra ska bete sig och göra det ända jag kan kontrollera är mig själv och jag ska försöka att vara bättre än alla er.

hur som helst är det nu dags för balträning, jag och sussan ska ta en sväng om, linda kommer också :)
balen närmar sig också och jag hoppas jag blir så fin och prinsesslik som jag alltid dröm om!

PUSSS
        emmalicious

RSS 2.0