17 mars

GRATTTTTTTTTTTTTTTTTIS FELICIA!!!!! :D hon fick ett jatte fint fotoalbum, hemmagjort fran sverige och hon holl pa att inte oppna det forns idag, duktig flicka :)
hon har fatt en sarong och massage av mig!! nu ska vi snart fara hem och ha lite kalas med julia anna ida och andrea, lite avsked och lite kalas :D
dagens brev var fran johanna modin, LILLA PLUTTTTTEN DET VAR AWESOME, SES SNART!!! <3

men dagen borjade med att vi hade aktiviteter pa stranden som jag och f holl i. det var bla dragkamp, sandslottsbygge, vatten lekar m.m akte tillbaka till lunch och sen var det vanlig skoldag som gallde. jag och alex har blivit lite lata tror jag, vi vill umgas sa mkt med varandra sa vi hinner knappt jobba, hoppas inte maria marker nagot (a) kommer sakna sa himla manga..
usch usch usch..

hinner inte skriva mer for vi ar lite efter i schemat sa dom sitter sakert redan hemma och vantar pa oss, vi ar inte sa bra pa att halla tider :p imorgon far vi hem i af sen ses vi over ett dygn senare, gilla att thailand ligger sa himla langt bort?!

vi ses snart , ta hand om er och sakna oss nu sista dagarna, for sen blir ni inte av med oss..

PUSSS
       emmalicious

16 mars

redan tisdag.. idag var det stor stadning av huset som gallde. jag gled mest runt medan felicia, julia och andrea stadade! det ar som vanligt lat som jag ar!! hoppas verkligen mamma har stadat mitt rum nar jag kmr hem?! (a)

vi gick hem pa lunchen idag och rakade somna sa vi som larare kom en halvtimme sent till lektionen, lite pinsamt kanske.. Vid sju akte vi ner till stranden och sjalvklart hann vi kopa lite till, nagra klanningar och sa. motte upp maria roh maa jah daa cathrine och sarah klockan 8 for att ata avskedsmiddag, lite sad men roligt hade vi och maten var underbar!
fick varsin underbar nalle, blommor och massa kramar.

btw flagar i pannan, vilket warren kommenterat skapligt mycket idag, mm very funny guy!!
dagen brev var fran jenny och hannie NI AR BEEEEEEEEEEST ALLTSA :D

blir sa glad for att jag har sa mycket.

PUSSS
       emmalicious

15 mars

var trööööööööööttt när jag vaknde i morse men det var bara att upp och hoppa till skolan!!  varit varmt och försker suga in så många intryck som möjigt vill inte missa något!! allt är så vackert och bra. inga jobbiga eskilstunaproblem och gossip,

åkte ner till strande och oj vi råkade shoppa lite mer (a) var i af där med ida och julia.
fick ragg också, 10 årig thai kille kom fram och sa i like you and you like me och jag hängde på och sa okej sen sa han see you tomorrow sen gav han mig en slängpuss och jag slängpussade tillbaka!! känn på den du saris ;) haha

ett helt vanligt samtal mellan mig och felicia på stranden..
e- meh nu vill jag inte prata mer med dig så det är en vägg här
f- aha men nu gjorde jag ett fönster
e- aha men då murar jag igen det
f- nej det går inte för jag häller vatten på det innan det torkar
e- då spetsar jag ut dina ögon så du inte ser något
f- men då använder jag händerna
e- va det går ju inte du suger!!!!

AS GARV.. vi är lite konstiga men man blir knäpp av varmen och vi gillart!
nu ska vi hem och gå igenom kläder och försöka få ner det nya vi köpt och det gamla vi ska ha med hem! önska oss lycka till, det behöver vi...


PUSSS
emmalicious

14 mars

sista heldagen på stranden..
julia och anna var såklart med ;D lpg och stekte till halv 3 sen tog vi lite lunch pause och käkade på ponds jag åt såklart kyckling med cashew nötter (a) stekte någon timme till efter lunchen sen gav vi upp, det känns jämt som hela huvudet kokar man är helt varm i hjärnan om man nu kan bli det?!
vi åkte hem duschade och njöt av allt. pratae igenom resan om allt bra, pinsamt tråkigt och så vidare, ni ska få en sammanfattning så småningom ;D
vi tog gamla bettan in till strandgatan och strotade runt där, hade fått beställningar hemifrån. felicia skulle köpa aloe vera till jaana och jag skulle köpa ögondroppar mot röda ögon till pappa så vi började där sen gick vi i några affärer, hittade bla svenskt godis.. ni anar inte hur gott zoo aper och gott och blandat smakar när man bara äter äckligt thaigodis..

köpte lite mer bla till farmor och mormor nu bärjar jag känna mig rätt klar med alla inköp men vem vet jag hittar troligen lite mer har ju faktikst några dagar kvar ;p hahah.

brevet i morse var från saris!! jag grinade som en liten barnrumpa (a) vet egentligen inte riktigt varför saknar väl henne så mkt :( men snart ses vi ;D

felicia och jag låg och prade många timmar andrea kom förbi och jag och felicia kom in i någon fnissattack en av de hundra vi haft..

PUSSS
emmalicious



13 mars

sov gott i natt vaknade vid 10 och segade lite, vi orkade inte skynda oss. vaknade på världens bästa sida, fick brev av karin och tiger idag. JAG ÄLSKAR LISAS BREV men nu fick jag lite kärlek från mina underbara vänner också, ser fram emot resten av breven fr¨n andra! tiger fick in allt galaxhjälte, harry potter statsminister , pullan fy jag log och fnissade hela brevet igenom. karin du vet att jag saknar dig ockå hur mycket som helst.
åkte till popeye och åt frulle, mackorna var slut annars brukar vi faktiskt äta det hemma :p vi tog oss sedan vidare till stranden och har legat där tills typ 4, olja hela dagen japp japp :D tog en massage precis innan vi skulle hem, det är ju för underbart alltså! åkte hem bytte om och sen åkte vi hit till datan.

denna vecka har jag fått höra att jag ser ut som, snobben, anja pärsson och låter som en gås?! man tackar..

alexander satt med oss ett tag, vi har svin kul , gaaaangsta, och han har sagt att han tycker om jätte mycket att jag finns för honom och så. jag blev jätte rörd och hedrad :D
ikväll ska jag och felicia mysa för oss själva, inga tjejer på besök idag ska vi njuta av vårat lyx själva och tillsammans!    om en vecka ses vi hörrni, håll ut för jag vet att ni saknar mig mega mycket ;)

btw saknar er med (a)

PUSSS
emmalicious

12 mars

idag har vickan namnsdag och jag ägnade många tankar åt dig idag jag hoppas du har det bra i himlen och att du verkligen ser hur mycket vi tänker på dig och saknar dig. jag hoppas du vakar över lisa nu ordentligt när jag är borta. även lisa har namnsdag idag stor kram till dig!!

halvdag på praktiken igen, veckorna flyger verkligen förbi och det känns nästan lite sad men det kommer alltid finnas med mig som ett underbart minne! är så stolt över mig själv för att jag är här och för att jag verkligen gjorde denna resa! duktig emma :D

PAPPA NU HAR JAG KÖPT RIKTIG COCOSOLJA OCH JAG STEEEKAR PÅ. idag var första dagen med oljan på och det tar sig, det tar sig (a) Anna kom tillbaka idag också, har varit tomt utan snusmumriken.

Lämnade stranden vid halv 4, åkte hem och gjorde lite makaroner och sov en sväng. taggade till marknaden.. våran sista ;(  vi sprang runt som galningar, ville inte missa något och vi hade skrivit lista med alla vi var tvungna att köpa! vi gick med julia anna andrea ida och emma så hela ligan var samlad!
jag köpte mest saker till mig själv faktiskt en sk till gustav också men annars kände jag att jag skulle unna mig mycket fint! (inte för att jag inte har gjort det hela resan men ändå)

Åt mat på consoai den där skumma resturangen men som egentligen är väldigt billig och mysig :)
åkte hem med andrea och jula somsläptåg, ibland känns det verkligen som att vi har en fritidsgård. visst vi tycker om dom jätte mycket men ibland vill vi bara vara vi!  lämnade tjejerna ett tag och gick in till sarah och johan skulle lämna lite paket till sarah som tack för allt. hon fick en tunika en klänning 2 armband sen fick johan en öl och 2 cider :p dom vart i af glada och vi kommer sakna dom massor när vi åker om 6 dagar nu bara...

vi slängde ut andrea och julia och tog i med hårdhandskarna och lyfte in våra överfulla väskor till sovrummet och slängde ut allt, började packa och fram för allt bli påminda om allt vi köpt (det var inte lite det) vi lyckades i af få ner det vi köpt eftersom det är iprincip bara det som ska i där och våra väskor vägde ganska precis 20 kg var så vi är stolta sen ska det ju i lite mer så lite övervikt kommer det bli men det har vi ändå räknat med hela tiden så ingen skada skedd!!

kort och gott en mycket bra dag.
jag gillar min felicia.

PUSSS
emmalicious

11 mars

skolan går bra som vanligt och jag trivs ;) efter skolan tog vi en timme skrubb och en timme massage, första riktigt thaimassagen för mig. lite hårt men det gick bra och var skönt. det ös regnade på kvällen men vi satt ute på altanen och pratade med sarah. hon är verkligen genomgod och störtskön.
annars har jag inte så mycket mer att säga om dagen, har äntligen lärt mig göra åäö men nu är det svårt att vänja tillbaka att skriva såhär ;D

läser min sjunde bok nu, fjorton år till salu! s¨å himla hemsk bok verkligen..

PUSSS
emmalicious

10 mars

8 dagar kvar nu.. borjar kanns lite konstigt, vill inte aka hem fast anda sitter jag har nu och kanner mig ratt sad for att jag langtar hem och vill hem. egentligen vill jag inte hem men det vore ju lite battra om alla jag saknar bara kom hit?! :D da slipper jag sverige men far ha er lite narmare an andra sidan jorden?! KANON JU!! :D

sa hejda till nagre elever som ska aka hem, verkligen skillnad mot svenska skolan, elever kommer och gar ratt ofta coh det ar inget konstigt i det egentligen men kanns anda konstigt.
efter skolan akte vi upp till dar julia bor for dom har pool sa vi stekte lite dar och sen efter ett par timmar tog vi moppen in och gled lite och satte oss har!

rosten ar inte tillbaka helt men den hors fast valdigt morkt.. hostar ratt mycket nu ocksa men jag har inte ont nogonstans sa skit samma :P
jag sitter i paradiset och klagar pa hosta, liksom whatever hosta ar coolt och thailand ar underbart nu ska jag sluta deppa!!

PUSSS
emmalicious

9 mars

rosten ar langt ifran vanlig men lite mindre hemsk jamfort med igar sa det ar ju alltid nagot :p
skolan flot pa och jag fick DAIM av jocke, helt underbart!! sa himla gott :D
efter skolan akte vi in till patong med ida och julia! skulle till ett as stort varuhus verkligen sjukt stort :o jangsejlon uttalar man det man jag kan nog satta en pang pa att det inte stavas sa :p
i vilket fall kopte jag present till mamma och jenny och till mig sjalv (a)
och det basa var att vi at DONKEN!! vanlig mcdonkan!! hur gott som helst, inte for att all annan mat ar acklig men det smakad vanlig och bra!! gillart skarpt!! :D

julia hangde med hem en svang sen kom andrea forbi.. vi har sa mkt kompisar sa det ar ofta fullt hus hos oss eller sa ar dom ute efter varan ac?! svart att saga (a)

PUSSS
emmalicious

8 mars

Jag har tappat rosten..  jag som inte ens kan vara tyst och nu later jag som om jag skulle vara i malbrottet fast annu varre. ibland far jag inte fram ett ljud och ibland kommer rosten tillbaka men da valdigt upp och ner och skar sig.. YEEEY!
lovet ar slut nu ocksa, var riktigt riktigt trott sa det blir tidigt ikvall. men alla var lika trotta sa jag var inte ensam direkt :)  efter skolan var det stranden som gallde, julia joinade oss ocksa :d mycket trevligt, vagorna ar lika hoga som alltid och vi har sjukt kul. lite dodslangtan skulle nog manga saga?! vi ar ganska ensama om att bada (a)
sen var det dags for klanningarn, hade ont i magen och fruktade verkligen att dom skulle vara hemska. men dom var riktigt himla underbara :D nu ar det bara dejten som fattas annars har jag allt 8-)

vi tog med mat hem fran popeye, har blivit mer och mer lata vartefter kanske borjar vi vanja oss med sol bad varme och lyx?!
andrea kom pa besok ocksa :) skickade hem dom bada vid 8 for da skulle vi sova, var helt doda (a)
jag tror att man blir trottare desto aldra man blir, kan det ligga nagot i det?!

PUSSS
emmalicious

7 mars

sovit gott i natt, men har borjat hostat helt sjukt mycket.. jag vaknar ju inte av det som tur ar men nar jag vaknar sa kanner jag det ju (a)  aven fast vi mar lite sadar bada tva sa tyckte vi anda att vi fick aka till stranden, dar har vi fordelen med att vi inte har nagon jaana eller pia har, hade vi haft det da hade vi fatt stannat hemma :p haha

i af sa var vi nere vid tolv och var dar till tre, hann med helt sjuka vagor som vi leker i som tva barn :d riktigt roligt! kopte mig en majskolv (eller majskorv som en unge gick runt och skrek) hur gott som helst, dom grillar den mitt framfor en nar man bestaller den, mumma :D har nog fatt lite mer farg idag, snart ar det dags att ga over till olja, eller vad tycker du pappa? :D haha

pratar for tillfallet med mamma och min moster och kusiner skulle komma och halsa pa!! fy vad jag saknar dom allihoppa :( ni far krama om varandra fran mig <3

om du nu inte saknar mig sa har du sakert en anledning till det


PUSSS
emmalicious

6 mars

sov val lika daligt i natt, och har feber och forskyld men jag klarar mig :d snart sa ar det borta!
doktorn ville att vi skulle stanna en natt till men da tyckte vi att vi ville aka hem sa vi fick aka hem vid 4 pa eftermiddagen :) tacka gud for att felicia var forsakrad, alla mediciner, rummet och lakarbesoken gick pa 87000 bath dvs 30000 svenska kronor!! shit pommes alltsa..

nar vi kom hem gick vi och halsade pa hemma hos maria och vart mebjudna pa middag pa pond's supergott var det! skont att fa i sig riktigt mat pa sjukhuset levde jag pa tuna sandwich, gott men inte riktigt mat direkt.
faktiskt skont att komma hem och till "sin egen" sang, hur hard den an ar :p

PUSSS
emmalicioius

5 mars

sov daligt och inte manda timmar dar i min sang pa sjukhuset.. har pluggat en hel del matte och last ut min bok (champange flickan) sa lite vettigt har jag ju fatt gjort aven om det inte ar det roligaste jag kan tanka mig att gora i thailand :p felicia har matt betydligt battre men vi maste sova over en natt till i af.
tog en lang dusch mot kvallen nar felicia vilade och grinade i sakert en halv timme, det bara rann. jag vet inte varfor det bara kom och rann, har haft det pa kann nagra dagar.. tror det kan vara lite fortryckte hemlangtan kanslor, har fokuserat sa mycket pa att felicia ska ma bra sa har nog trangt bort mina egna kanslor i stallet, ar nog lite av en expert pa det.. men nu har trycket lattat lite i af sa det ar skont!!

glomde sag att nar vi kom hem dar mitt i natten och sen akte innan nagon vaknat, hade vi tydligen skapat lite panik (a) dom ringde runt till alla vi kande och sprang och letade efter oss hela dagen, nar dom antligen lyckades fa tag pa oss vid tio pa kvallen ska dom precis ha akt in till polisen om dom inte fatt tag i oss :( ooopsi (a)  dom var lattade nar vi kom hem och det ar skont att dom bryr sig sa mycket, vi tankte ju inte sa langt att nagon kunde sakna oss sadar.. vi tanker ju oftast bara ett steg i taget ni vet (a)

PUSSS
emmalicious

4 mars

nar vi vaknade madda felicia annu samre sa vi fick rad och order av maria att aka till bankok phuket sjukhus och felicia vart inlagd.
jag gillar ju inte sjukhus men utan sjukhus sangen felicia hade och droppet kunde det lika garna ha varit ett hotellrum men anda vart mycket jobbiga tankar dar pa smatimmarna nar jag inte kunde sova och felicias sov hela tiden utmattad som hon var..
idag drack jag kaffe for forsta ganen (a) haha kan val inte saga att det var det godaste jag druckigt, men hade sa ont i halsen sa behovde nagot varmt och sa hade jag inget battre for mig :p
i vantan pa battre tider, herrra

PUSSS
emmalicious

3 mars

kan val inte riktigt saga att gardagskvallen, vart succe.. snarare tvart om. eller det beror val pa hur man ser det. vara skottar visade sig i af vara australienare (hmm inte sa nara) och vi traffade dom pa seduction dar den snygge av dom raggade for fulla rullar pa alla som gick forbi iprincip, sen bestamde han sig for att agna lite extra tid at felicia.. men superkvinna som jag ar sa raddade jag henner ur hans grepp, fast vipps sa var hon inne i hans grepp igen.. hm jag gick ivag med scott som var valdigt trevlig men valdigt ful och jag vet inte riktigt vad han forsokte med, sa efter ett tag bytte jag finger pa min ring och satte fram den i fejjan pa han och sa att jag var forlovad (a) ibland far man ta i men jag blir sa stort acklad, tror killar (dom flesta, speciellt har) verkligen att om dom ar lite snalla ett par minut sa ska vi genast ga hem och ha sex med dom :S dom behover sa tanka om!!
vi delade iaf tuktuk hem med scott och dean (den snygga) och stannade vi hotellet vid stranden sa vi tankte att vi skulle ner till stranden, det ar valdigt fint pa natten,men vips stod vi utanfor deras hotellrum.. sa in gick vi och da kunde jag inte halla mig langre utan brast ut i asgarv. nar vi val kom ut en timme senare (inget ackligt hant fran min sida i alla fall) sa var klockan strax efter 2 pa natten, och utan tuktuk i sikte sa borjade vi ga hem och det ar inte riktigt nara.. strax innan 3 var vi hemma och pa vagen hade vi da nasta blivit uppatna av en hund, vi gick dar och filosoferad var och en for sig nar det kommer en san dar hem los och forvildad hund springande mot oss i full fart och den ylade, felicia kom pa iden att sta helt stilla och ner den paserat borjade vi ga och sa fort vi rundad hornet sprang vi..

vaknade klockan atta och hur trott som helst, inte bakis bara trott!! tog taxi halv 9 till karon (dar felicias slakt ar) gick smidigt och bra, borjar vanja mig vid backarna. vi gick till minna+familjs hotellrum och lamnade lite klader infor kvallen sen halv tio motte vi upp resten och akte till kata beach den var battre tydligen :D lag och solade och badade dar till klockan fyra ungefar vart en lang dag, och brand om baksida ben och mage, attans.. nar vi kom hem fick jag bada badkar i deras rum, sa himla skont och underbar!! sen efter det fick vi sova i minna och mannes stora mjuka sang med skont tacke och kudde. ni anar inte kanslan :) efter det vart det kott igen, dagen blev alltsa bara battre och battre :D fast sen borjade f ma daligt igen :( sa vart inge kott for henne del.. kopte skor sen till mig mamma och lisa. tog tuktuk hem 11 och somnade pa en gang sen. skon, bra dag men trott!!

PUSSS
emmalicious

2 mars

vaknade klockan tolv av felicia, var vaken nagon gang i natt vid 5. sarah och johan kom hem da :p i af kakade vi och drog ner till stranden. bla himmel och stralande sol idag :D badade och solade lite mer en an timme sen tyckte vi att det var lage for en massage till (a) jag skammer verkligen bort mig sjalv men det ar jag vard (om jag far saga det sjalv)
pratade med vara ragg i dag igen, dom ger inte upp men nu har den snygga borjat prata med oss ocksa sa vi har gett med oss och ska ut och festa med vara skottar idag ( eller egentligen vet vi inte om dom ar skottar men dom har nagon konstig dialekt sa vi gissar) hahaha..
har nyss kakat jatte god mat pa popeye, sitte nu har och sen ska vi hem och vila, duscha, fixa oss och ata lite till i forebyggande syfte (a)

vi far se vart kvallen bar men vi hoppas pa succe!!
hall tummarna for oss och ha en underba kvall alla eller dag blir det val for er :p och ni maste hora av er och saga vem det ar som dor i desperate housewives, lotta glom inte...

saknar varldens basta bror, gustva wikstrom <3

PUSSS
emmalicious


1 mars

ny manad och vi har lov :D det kan inte bli battre, vi lag pa stranden hela dagen och vid tva akte vi och skulle testa klanningarna.. jag forstar inte vart mitt oflyt kommer i fran. felicas klanning var klar och jatte jatte fin!! min studentklanning var klar och jatte jatte fin sen kommer vi till problemet med balklanningen, dom hade gjort nagot stort sa jag ropade lite panikartat efter felicia inifran omkladningsrummet och hon kommer och vrider sig av skratt. klanning hade liksom dragits upp, det som skulle sitta under tuttarna var mitt pa tuttarna och helt skumt. sa dom klippte av banden men den gick inte tt stanga heller och sa mycket vill jag lova att jag inte gatt upp pa en vecka, sen bandet under tuttarna skulle vara smalt men det hade dom glomt :s sa jag sa igen hur jag skulle ha det smalt och da visade han hur dom skulle gora men da var jag tvungen att ta i med hardhandskarna far da hade ju klanningen blivit for kort :s sa nu ska dom gora om hela :D
ingenting ska forstora min dag nar jag ska se ut som en prinsessa, fast jag har ju inte ens nagon baldejt men jag hoppas fortfarande pa mirakel tror jag...

BROLLOPET var helt magiskt... vi akte upp till bergen pa en klippspets med hela havet framfor och under oss, sarah och johan var sa himla vackra! sara hade en klanning mer at thaihallet i ljust gul och johan hade samma farg pa slippsen.. karleken i deras ogon var bland det finast jag sett!! jag och felicia tog hur manga kort som helst sa ni ska ocksa fa se sen!! det kom lite tarar och man kande sig en aning ensam, just dar just da hade det varit mysigt att veta att nagon satt hemma coh vantade pa mig!! visserligen har jag hela livet pa mig men i af just da kandes det.

och efter maten och allt gick jag och felicia till stranden och skulle ta varsin drink sen kom vi pa att felicia inte fick dricka eftersom hon korde, sa jag hallde i mig dom bada.. och sa lattpaverkad som jag ar. sa hade vi en lit for paverkad emma och hon korde helt soooolo.. hahah.

PUSSS
emmalicious

28 februari

det ar redan sista februari, tiden gar sa himla fort..
idag kom minna med familj och passi med familj och vi sag fram emot en heldag pa varan strand men tyvarr sa har det spo regnet stor del av dagen, vi bada och njot av varandras sallskap anda och vagorna var sjukt hoga. det var som att vara tillbaka i vattenpalatset nar man var liten och hoppade i vagorna, haha. fast det har var annu haftigare och roligare :)
vi at mat och sen akte dom hem vid 3.

felicia och jag akte hem och vilade som vanligt , vi ar helt slut jamt :p gick och lanade filmer av sara och johan och satt och kollade nagra timmar, forst sag vi pa marley and me. forst skrattade vi sa vi grinade till den och sen vart den lite sad sa vi satt och stor bola av sorg sen :p efter det sag vi make it happen, verkligen en jatte bra dansfilm, vart helt kar :D

vid 9 drog vi ner till stranden och raggebaren, marias familj och alex familj :) felicia skrattade at precis allt aske sa (9 arig kille pa skola och alex lille bror) sjalv hangde jag med andrea och alex och vi lekte lite gaaaaaangsta (a) hahah.. dom ar sa underbara!!

PUSSS
emmalicious

RSS 2.0