mysterium

sitter och lyssnar på husarö låten, fatta att det är nästan fyra år sen vi var där?! helt sick vad tiden går fort.

har gjort så himla mycket planer nu så jag måste börja skriva upp allt tror jag. till att börja med så ska jag till parken zoo imorgon ;) hinna träffa min kusin och sen även elin hoppas jag för henne saknar jag..
sen på fredag kväll åker jag sandra och johanna i af till sandras land och leker livet och sen steker på lördagen eftersom det ska bli 32 grader varmt?! helt sick. sen åker jag till lotta i börjar på nästa vecka stannar där tills helgen och så åker jag och myser hos erica :D så här är det att vara poppis :D

nu ropar harry, tjingeling!

PUSSS
        emmalicious

i will always love you

Eclipse överträffade mina förväntningar med hästlängder, detta är utan tvekan den bästa av de tre twilight filmerna och troligen också den bästa film jag någonsin sett (förlåt harry, men du är också bra) jag satt iprincip hela filmen och höll sandra i handen. det var för mycket känslor åt alla möjliga håll för att jag skulle kunna klara det på egen hand. JACOB SKÄMMS PÅ DIG IBLAND! jag vet att du är olyckligt kär men va fan du gör det inte lättare eller bättre och edward sluta var en sån gentleman ta det du vill ha och ge henne inga tvivel på det du vill. BELLA jag önskar så himla mycket att jag var du! men håll dig till edward eller ge han åt mig, jag lovar att ta hand om han ;) hör av dig.

ANNA DU KMR ÄLSKA DEN LIKA MYCKET SOM JAG OCH DVS INTE SÄGA SÅ LITE HELLER!
ni ser ju hur jag skriver helt osammanhängande och stört men det är för att jag är så tokigt sprallig och lycklig, ett par timmar med min dröm man <3 det är egentligen farligt att gilla edward så mkt, jag kommer aldrig kunna få en man åt mig själv om jag ska ha så höga krav och hela tiden jämföra han med edward när vi alla vet att det bara finns en edward och han är toppen av alla män i hela världen. Jag får hoppas på det bästa bara.

godnatt nu ska jag drömma om edward edward min kära edward.

PUSSS
        emmalicious

anytime, anywere

dagen har varit helt fucking underbar!!
började med steeeek sen drog jag och lisa till stan för att shoppa åt, hon shoppade och jag pejade mest?!
ätit en liter jordgubbar, mumma!! sen har jag pratat med andrea på skype idag.. så sjukt jävla mycket lycka. har saknat henne som en tok och idag kändes det helt plötsligt som att jag var där helt nära dig igen. kändes jätte jobbigt att stänga av och jag grinade lite av kärlek!! fy fan kvinna du är awesome.

nu är det snart dags för ECLIPSE fy fan det pirrar imagen, wooooho feest! hoppas på att den är lika bra som jag vill att den ska vara, nu ska jag göra mig lite snyggare för edward <3<3

PUSSS
        emmalicious

sol, vind och vatten

tänk att jag har så svårt att lägga mig och sova?! jag ska alltid göra tusen saker och sen har klockan blivit hur mycket som helst (: nu ska jag i af stänga ner datan och det är ju ett plus, ska stoppa in hörlurarna och lyssna på det jag alltid lyssnar på så här dags(mig själv).
hoppas på underbart väder imorgon så jag kan jobba på brännan även om jag leder med hästlängder över lotta, men ska man vinna kan man lika gärna göra det STORT!! kanske att årets första dopp sker imorgon också?! den som lever får se :)



godnatt pulllor.

PUSSS
        emmalicious

i´m gonna live forever

gårdagen var helt sick, har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Ni kan tänka er två (dumma) blondiner och en väldigt gammal bil. För det första hoppar den när den åker och för det andra dog den efter 200 meter så där stod vi i säkert en kvart och försökte starta.. sara var ute och puttade på och sen gick jag ut och puttade på. När den väl startade vågade vi knappt stanna så vid stop märket skrek jag KÖÖÖÖÖR... annars använde vi taktiken att jag skrek när sara skulle trycka ner kopplingen och så växlade jag, sara satt nämligen i bilen när den äntligen startade. Men sen var det en olika på vägen så vi var tvungna och starta så då bytte vi plats och då rullade bilen mycket snällare. hur som helst skrek vi av skratt, ni skulle varit där!

 emma&sara HJÄRTA pw bilen



dagen idag har inte innehållit så speciellt mycket, jag vaknade hos sara och vi glassar runt som vanligt! spelade även kubb och jag fick storstryk som vanligt?! är inte direkt förvånad...
när jag kom hem vid 7 så kollade jag på new moon, för imorgon natt är det äntligen premiär för eclipse. Det kanske är väldigt nördigt att vara så insatt men twlight, edward, bella och allt som hör till skulle jag nog inte klara mig utan, dom är en del av mitt liv :D<3

resten av kvällen/natten spenderas med harry! min första stora kärlek.

pratade precis med j och som det ser ut nu och om jag lyckas övertala l och p så ska vi dra ut till js sommarstuga i skärgården och ha mega kul någon gång under vecka 27. saknar dom som fan, så jag hoppas verkligen det blir av.

lisa tror hon är bäst 8-)

PUSSS
        emmalicious



hold your dreams..

..don´t ever let it go

det har varit ett par dagar med både skratt, tårar och panik av olika anledningar och vad är det med att alla i ens kontaktnät frågar vad man ska göra nu när man slutat skolan?! nejdå jag känner absolut ingen press alls nu.
jag vill stanna upp och bara få vara eller få bli allt jag vill utan massa vägspärrar.
när allt tycks lösa sig med min framtid så BAM
afrika, BAM
skivkontrat, BAM
du, BAM
jag, BAM

midsommar innehöll allt man kan tänka sig, underbar stunder med redan nära vänner, nya bekantskaper och gamla bekantskaper man helst vill undvika (fega jävel)

Jag är långt ifrån stolt över alla val jag gjort hittills i mitt liv men jag kan åtminstonde stå för dom, det är mer än vad man kan säga om dig. Jag vet att jag snackar skit och inte beter mig som den prinsessa jag ibland utlåter mig för att vara men vet ni vad det gör inte ni heller skillnaden mellan oss är att jag kan stå för det, vara rak i ryggen och fortfarande ha en självbild utan sprickor och det är mer än vad man kan säga om dig.

jag vet att jag tänker för mycket i vanlig ordning och jag kanske kräver för mycket av mig själv och den nutid som jag just befinner mig i, jag skriver inte deppinlägg utan tankinlägg.

"you just don´t have what it takes"

PUSSS
        emmalicious

right here, right now

börjar bli lite trötter och känner att jag är törstig men orkar inte gå och dricka (a)
jag vill festa imorgon, var söt i min midsommarkrans jag och sara ska göra imorgon bitti men fan att alla fester är utanför stan allt borde vara nära ens hem men inte hemma hos en själv, jag vill ju inte städa ;) ska försöka leta rätt på någon som vill köra mig hem annars kommer sara tvinga mig att cykla om hon så måste slå mig för att få sin vilja igenom så lyckas hon nog den jävveln!!!

jag känner att jag vill träffa ny fina människor som gärna får ta plats och ge mig lite nya minnen och upplevelser, so feel free.

PUSSS
        emmalicious


when i look at you

jag känner mig så himla less på livet just nu eller inte livet bara allt och alla.
inget ordnar sig som jag vill inget blir ens i närheten av vad jag vil.

har haft ett par bra dagar i tisdags lekte jag med becka m, sussi och felicia vi solade, spelade kubb , åt och bara umgicks jag gillar er fortfarande fast vi inte går i samma klass längre ;)
igår fyllde syster år gratttis som fan :D sara hade sovit hos mig så vi drog ut till sundbyholm med jenny, tiger och karin sen låg vi där och stekte tills tre typ då åkte jag hem för att fira kalas och äta tårta :)

idag har jag varit hos arbetsförmedlingen och lyssnat på information, usch jag vill inte bli stor. gick till mormor efter det, hon fyller idag :) åt ännu mer tårta sen åkta jag hem och nu sitter jag hos saris :D

men just nu funderar jag starkt på att bara bajkotta hela jävla midsommar.. vi skulle göra så mycket och ha det så mysigt och nu nada?! bajs på dettttta.. sara och jag ska i af ut och plocka blommor imorgon bitti sen får vi se vad det blir av det och om det blir något.

jag och elin snackade förut och jag måste säga att jag känner mig lite som du nu, don´t like the this feeling. men kom ihåg HOS TROLLEN,HOS TROLLEN!!!

PUSSS
        emmalicious


born to be sheep?

HATAR COMVIQ/TELE2 JUST NU, VA FAN ÄR PROBLEMET......... GÖR SÅ MITT FUCKING ABONNEMANG FUNKAR DÅ

reaching for heaven

hostade hela natten helt sjukt jobbigt så har inte sovit sådär mega bra och lotta du måste ringa mig snart?!
¨
vaknade elva och såg att det var sol så jag flög upp och smöjde på olja och låg ute och bara stekte till två, jag harry olja och solen, UNDERBART!! :D  sprang in och slängde i mig mat och tog bussen ner till stan och mötte upp jenny, vi skulle skriva in oss på arbetsförmedlingen..
"hej jag är arbetslös" men vi får se det kanske blir något bra av det här ändå ska i af på informationsgrej på torsdag..

och nu är jag hundvakt? hur i hela fridens namn gick detta till.. jag som inte ens tycker om hundar och när vi var ute och gick så tror jag snarare att hunden var ute med mig, men förhoppningsvis är det här bara en engångsföretelse ;)

L var nyss här också och vi pratade zambia, det är läskigt spännande men ändå någon jag känner att jag måste göra! den här chansen kommer bara finnas tillgänglig en gång sen är det försent, sen är jag gammal..
fall L inte vill med så kanske det är någon som är sugen?! jag är så öppen för förslag :D

nu favoritmat och sen grädde och jordgubbar till efterrätt <3

PUSSS
       emmalicious

kvar i något jag lämnat

vet ni vad?! alla har vi någon gång förlorat någon vi håller kärt. Det kan vara ens favoritnalle från barnsben, det kan vara vännen man miste till gudarna, kärleken till någon som gick förlorad, vännen som bytte vänner eller familjemedlemar som inte håller det dom lovar.

 Igår fick jag en smäll i ansiktet av den jag älskade men förlorade. Med tanke på hur mycket man har lärt sig i skolan om allt möjligt skit så är det ingen som någonsin lärt mig hur jag ska bete mig i en sån här situation.
Jag får panik. vem ska jag vända mig till och prata med utan att känna mig patetisk för att jag vet att jag egentligen inte borde bry mig. Hur kan du få mig att fortfarande bry mig? Att förlora någon/något som varit sån stor del av ens liv, som hjälpt en, som bara skrattat och delat minnen med en och sen bara vänt sig om och lämnat mig kvar bakom sig. jag gillar inte att du forfarande har den här makten och kontrollen över mig, släpp mig bara fri helt och hållet nu när du ändå vänt ryggen till.

Man lär så länge man lever och man lär av situationer och erfarenhet så det betyder att när man blivit såhär sårad så vet man att det blir lite lättare nästa gång någon väljer att stampa på en hjärta? hur vet man vilka som i slutändan kommer att såra en? hur många gånger är det värt att chansa när oddsen ser ut som dom gör? visst satsar man inget kan man inte vinna men satsar man inte så kan man fan inte förlora heller.. jag tror jag har fastnat där. jag är rädd för att förlora.

vila i frid vickan
jag saknar e, t och p


PUSSS
        emmalicious

one less lonely girl

Vad kallar man egentligen en stark, svensk, vacker ung kvinna i sina bästa år. En "sångerska" en underbar flicka, som kämpar i en jävligt tuff Stad och som får allt det där jobbiga att endå funka och få allt att gå runt och samtidigt vara omtyckt över hela Eskilstuna, jo man kallar henne Emma Wikström ♥
/ ab

jag är dig evigt tacksam vännen du får mig att känna mig sedd och förstådd!

har varit en hel del med johanna, saris och sandra de senaste dagarna och det har varit skönt och mysigt :)

PUSSS
        emmalicious


sjung om studentens lyckliga dar

STUUUUUUUUUUDENTEN!!
kan inte fatta, jag är så tokigt lycklig, alla som kom, alla som gjorde min dag till den bästa i mitt liv, tack som fan!!

var uppe halv 6 för att åka till champangfrukosten och om det var champangefrukost, haha tror jag svepte i mig hur många glas som helst. var hemma vid sju och sov igen till lite innan nio, upp och duscha och sen iväg och vara vi skolan igen till tio. Jag och elin sjöng våran sång och det blev succe ;) lunch halv 12 och sen upp till aulan ett och slutligen utspring klockan 2. Jag kunde inte sluta le, vad kunde lite regn göra? det här var ju min dag, mitt slut, min frihet. åkte flak till halv 5 och det är det roligaste, mest fantastiska jag någonsin gjort. Hemma väntade släkt och vänner det var så otroligt många där och jag blev så glad.
ungarna, mammas släkt, pappa släkt, vänner till familjen, lotta, örjan och johan <3

vi åt och åt och åt och fick massa bra paket ;) sen gick jag och lotta och sov mellan 20.00 och 22.00 sen drog vi till lokomotivet (lotta köpte lindas biljett) och jag tog inte min studentmössa för jag trodde inte att någon skulle ha den och hej där var jag den ända som inte hade, funny tjej... hade i alla fall en underbar kväll med framför allt lotta jenny elin johanna anton andi som jag hängde lite extra med!

kom hem vid tre och somnade fort som bara den ihihih <3
önskar att fler från klassen hade kunnat komma men vi ska ju ha reunion snart ;) hoppas jag!!!

sakta men säkert smyger jag mig på dig och du kan inte hindra mig.

PUSSS
        emmalicious


du är inte ensam

det är två dagar kvar.. jag är så glad men samtidigt livrädd, det är så nytt, spännande men hur underbart som helst! fatta att jag ska ta studenten, det känns som jag nyss sluta nian. tiden flyger iväg innan jag vet ordet av det är jag gammal grå och sitter med min rulator i en park jag inte längre känner igen mig i.

ska sova hos elin idag vi ska fixa det sista med våran överraskning till klassen ;) jag gillar er mer och mer!!

i måndags på akropolis kläckte vi ur oss den ena dumheten efter den andra..
-Jag till desire; är det okej om jag lägger upp mina fötter i ditt knä, sagt och gjort jag sparkar av mig skorna och upp med dom på desire på en fin resturang?!
- Felicia när vi pratar om pris på flygresa till afrika; jag vet inte jag har aldrig rest till de svartas land..
- Jennifer mitt ifrån ingenstans; emma skulle kunna bli väldtäcksman.
- jag tänkte hålla ett litet tal till mina kära klasskompisar men orden kom inte riktigt ur som jag hade tänkt så det blev ; jag skulle bara vilja säga att ni är väldigt snälla, skål. hahahah!
- jag beklagar mig över hur torra mina skämt är men elin andersson anser att min skämt är våta ;)

idag övade vi utspring och inmarsch och jag hade gåshud och oregelbundna fnissattacker.. imorgon kommer lotta och hon ska följa med och pynta vårat flak ute i barva ;) hello landet, hahah!!
nu måste jag leta efter min ipod... den är borta och felicia ska komma och ta den om hmm en timme?! inte bra alls

PUSSS
       emmalicious

rock the world

jag sitter hemma hos felicia och vi har hållt på med studentmusiken i flera timmar nu med en och annan pause såklart (a) nu ska alla låtar läggas i ordning men förutom det är det rätt klart! När jag vaknade i morse läste jag lite harry och sen åkte jag och pappa in till mamma och hämtade afrika informationen som kommit till mig sen körde pappa mig hit :) 

vi ska snart börja dra oss mot stan, vi ska äta med klassen på akropolis. Jag hoppas alla kan bjuda till så vi kan ha en underbar sista vecka innan studenten.

Fick även ett samtal nyss av anki och jag ska jobba imorgon, lite cash i kassan. underbart och behövligt!


PUSSS
        emmalicious

the final countdown

balen var alldeles fantastiskt underbar innan min bror vart för full.. men vi hade fina stunder innan ;) jag måste bara varna alla därute att inte dansa vals med mig eller gustav, det lät och såg ut ungefär såhär " vänter, vänster, vänster, vänster, runt" maten var god, sällskapet var underbar och det bästa av allt, jag kände mig som en prinsessa hela kvällen!

igår hade vi fira sandrakväll, hon fyller på studenten men vi körde lite kalas nu :) vi grillade, några söp, vi åt kakor och bara hade allmänt roligt (: jag gillar er <3 1 VECKA TILL STUDENTEN.
runt halv tio tog jag bilen ner och träffade a, det var länge sen, 13 år sen för att vara exakt så vi hade mycket att ta igen men jag hade jätte trevligt så jag hoppas på en favorit i repris inom en ganska snar framtid. efter blev det att jag åkte tillbaka till sandra och kollade in fyllekajjorna där ;) det var en glad emma som åkte hem, körde hem johanna modin också så jag var så glad så.. saknar min johanna när vi inte träffats på ett tag.

vaknade vid elva i morse och gick ut och stekte i solen, sandra kom och hälsade på mig så vi satt och snackade innan vi drog på tripp till hälleforsnäs, världens ände?! sandra skulle fira sin morfar och jag skulle äta mat och prata med min farmor, mycket mysigt och maten så god så..
drog ett varv på lager 157 men hittade bara troser och leggins men det var kanske lika bra det, är ju inte rikast i stan direkt.

nu sitter jag hemma hos sara i landet och myser med pussy och sandra :) vi har snackat om alla våra draman och försökt få lite kalrhet i saker och ting. nu ska vi åka hem, jag till pappa och sandra hem till sig.

natten kommer att spenderas med harry potter.

PUSSS
        emmalicious

remember to breathe

DET BLIR AFRIKA I MINST 3 MÅNADER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


on silent wings

nu har det hänt mycket...
imorgon är det bal och jag har fixat naglar osv idag och imorgon förmiddag och fram till vi ska åka är det hår och smink som gäller :)

igår var jag jenny karin och sara hos en fotograf och tog studentbilder, hahah vi får väl se vad det blir av dom ;) får dom imorgon någongång tror jag.. ska bli spännande att se resultatet vi tog sammanlagt över 700 bilder så något borde väl ha blivit bra (a)

Krysssningen var underbar innan det spårade, det var fajter, slagsmål och det ena och det andra.. jag klarade mig igenom det hela utan några problem! fick även med mig en hel del sprit ut så nu har jag ett litet förråd :) bilder säger mer än tusen ord

PUSSS
        emmalicious

RSS 2.0