du måste finnas

 
skulle kunna dö för er mina röda goda bär!
 
PUSSS
          emmalicious
 
 

LaLaLove

skulle skriva betydligt mer blogg om bloggappen funkade i min iphone... Datan strejkar nämligen typ hela tiden så ska lämna in den snart och tack och lov har jag försäkring så hej ny dator till mig ;) Borde inte utnyttja systemet men ger dom mig skitgrejer så tänker jag bete mig som en skit!
 
Myst med elin idag, först at her place och sen på slagstaglass!
igår vare dejt med min kära saknade linda <3
och i måndags jacuzzi mys med johannie :)
känns skönt att trots att vi inte träffats så mycket pga av studier, jobb och boende ort så känndes allt så sjukt bra. Vi hade lika gärna kunnat hängt ihop hela året. så glad för mina vänner <3
 
sitter och dödar tid genom att spela yatzy med mig själv?! 
sen middag hos pappa och kvällsmys med amelie, zach, älskling, svärmor, rooosie och lisa.
 
 
PUSSS
          emmalicious
 
 
ps saknar turkland.. och riktig sommar

kärleken är evig

just nu sitter jag i soffan och känner mig ledsen inifrån och ut. det gör ont i kropp och själ att se och höra.
tänk att allt bra och glatt jag upplevt idag helt plötsligt bleknar och hamnar i skuggan av det sorliga och jobbiga som händer er, som man inte kan kontrollera och som vänder en helt och hållet.
Jag önskar jag kunde trolla och fixa, det jag hatar mest av allt i hela världen är att se människor jag älskar lida. och jag älskar er och ni lider och jag får spunk... Samtidigt så sitter jag här och har ont i hjärtat för er sorg och tanken skrämmer mig hur ni känner och hur jag själv kände i tillfällen av personlig sorg. att hantera det dåliga som sker är mer eller mindre omöjligt på egen hand. men min dröm och mitt mål här i livet är att finna kunskap och finna kraft att hjälpa, stötta och älska det som behöver det som mest och just nu är det ni och just nu rullar en tår och jag önskar att jag kunde krama er alla.
PUSSS
emmalicious

RSS 2.0