free fallin

godkväll :D
ska visa i bilder hur trevlig min kväll vart ;)

felicia (thaihoe) kom med godis och till sig själv saltgurka?! ;)

lisa gjorde det mesta och när jag försökte hjälp till som här...

... men då skrattade dom bara och vart arg för att jag hade för mycket pärlsocker på?!
man kan aldrig ha för mycket pärlsocker på :o jag vet att anna håller med ;)


PUSSS
        emmalicious

kom igen lena/kom tillbaks till husarö

jag fick våfflor till frulle och det satt inte helt fel ;D

jag har kommit in i en oth period och nöter som bara den, annars har jag fått ner sex and the city 2 så jag lär ju se den snarast! jag och lisa väntar på jäst men sen ska det bakas kanske lite film medan degen jäser?!
just nu ligger lisa hopprullad vid mina fötter som en katt, men åh vad jag är lycklig som har dig till syster och bästa vän <3

jag börjar bli nervös inför zambia, jag längtar men är samtidigt lite rädd. gaah det kommer bli spännande! nu ska jag sluta vara en sån pussy och försöka få tag på felicia och se fall han dött på jobbet :p


PUSSS
        emmalicious

untouched

trots att jag var så glad igår kunde jag inte sova förns typ 5 :S jag kanske var för glad för att få ro.. klockan var säkert halv 5 senaste gången jag tittade på klockan och ändå ställde jag alarm till kl 11.21 för idag är ingen vanliga dag idag tog elin körkort :D woooho.  jag ställde den så jag kunde ligga vaken och hålla tummarna under hela tiden hon körde och det lyckades ju ;) MEEEEGA GRATTTTTTIS <3

eftersom jag inte har något liv så sitter jag och lisa och klipper ur noveller ur gamla frida tidningar för att ha med till zambia, tyckte det var rätt smart av mig att ta till vara på gammalt skit plus nu kan jag slänga alla tidningar dom ligger ju bara och tar plats :D
kanske rent av blir en extra hylla där jag i stället kan lägga kläder ;)

våran kära lina berggren är ett riktigt klantarsle, du har oflyt men om du vill kan du få lite flyt av oss så fort du kommer hem!! vi gillar dig trots dina små stunder av oflyt ;) misss yaaaaaa

nu ska jag och systra min åka och köpa jäst, här ska bakas bullar (a) jag fyller ju trots allt snart (viktigt, glöm inte)

ska träffa thaihoe sen, hon ska bara sluta jobba....


PUSSS
        emmalicious

remember my name

du behöver falla från dina höga hästar och börja något nytt med båda fötterna på jorden, utsikten här ifrån är mycket mer levande än vad du tror..

PUSSS
        emmalicious

this is what dreams are made of

fy skjutton så bra som jag mår idag var riktigt riktigt länge sen.
först träffade jag eå igår och det kändes som förut, vi pratade om allt mellan himel och jord och det glädjer mig så sjukt att utan att vi gör något direkt speciellt så känns våran tid väldigt speciel.
sen för att jag funnit ea, det känns som vi klickade på en gång och det gillar jag. du är ärlig, bra och på riktigt.
även fast du för tillfället mår dåligt känns det som vi hittat tillbaka L och det känns jätte bra.

världens bästa rådgivare och människa, jag tror inte jag kan tacka dig nog. du säger saker jag vet men jag tror inte på dom förns jag hör dom komma från dig. Jag kan inte sluta le, att bara få prata utan att skämas, utan att behöva "förfina" sanning det är guld värt. Som du säger vi kan inte bli älskad av alla men vi ska hålla hårt i dom som älskar oss. Ikväll är jag stolt för det jag lyckats med, glad för det jag gjort. och det borde du också vara. tack ulla <3

jag vet inte om jag tror på det här med att finna en soulmate men jag vet att jag redan hittat mina tre! jenemmsarkar <3

thaihoe, workbuddy, blueheaven <3 ni vet!


" det är inge fel att vara rädd, alla är rädda. Man behöver bara lära sig vad man är rädd för så man kan dra nytta av det istället för att låta det dra ner en"

PUSSS
        emmalicious

happy girl

jag sov mina damer och herrar till tre i morse kanske jag inte ska säga men till klockan tre i af.
körde lisa till cissi och sen stannade jag hos elin och har varit där tills nu, vi har haft tokmys. kollade på nyckeln till frihet och mamma mia.
orkar egentligen inte skriva så mycket just nu..trött!

PUSSS
        emmalicious

p.s jag vart bränd av en brännessla :(

som jag hade dig förut

kunde inte sova igår.. somnade inte förns efter tre någon gång och jag gick upp kl 8 :/ men det var så värt det! hämtade upp elin och adam runt halv 9, sen åkte vi till barnmorskan. Först hade de något sorts samtal och tanten verkade något vimsig men hade en hel del roliga uttryck ;) " det rinner överallt"
sen fick jag höra bebisens hjärta och utra ljud, helt sjukt magiskt. Att se den lilles hand och allt röra sig där inne, att den verkligen lever där inne i magen. Det är sjukt, du är så stark elin (:

efter denna kalasupplevelse mötte vi upp dess på stan och skulle kolla biljetter till zambia, hon på resebyrån skulle kolla upp billigaste, bästa möjliga resa i början av september och sen ringa upp oss när hon hittat något!

sen försvann dess så jag elin och adam tok en glass på donken. när jag får mina sexlingar ska jag spruta ner dom med mina sprängfyllda mjölkbooobis.

var i väg och tränade afro en sväng, skönt! annars segat vid en bra tvkväll. allsång på skansen, morden i midsommer och criminal minds :)

ska gosa ner mig till en film och sova som en stock i natt (a)
ditt sms sved, jag saknar dig och när du valde tog du med en bit av mig..



PUSSS
        emmalicious


aldrig ska jag sluta älska dig

Jag vet att jag inte är någon skönhet eller så
om du lämnar mig kan jag väl det förstå
för vad har jag ge dig som ingen annan har
jag är ingen särskild medans du är underbar

Aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där för mig som jag är där för dig
ge inte upp

Livet är en gåta du är gåtans svar
allt annat må försvinna om du blott stannar kvar
för också när jag tvivlar det känns som allt är slut
jag sjunker ner i hjälplöshet och inte hittar ut

Aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där (är där) för mig (för mig) som jag är där för dig
ge inte upp

När jag klantar mig
när jag sviker dig
när jag sabbar och förstör
var kvar ändå
tro för oss två för du vet vad jag än gör
ja vad jag än gör

Så aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där (är där) för mig (för mig) som jag är där för dig
ja jag är där för dig

Aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där (är där) för mig (för mig) som jag är där för dig
ge inte upp

Ge aldrig upp
Älskar dig så

världsbäst! <3

PUSSS
        emmalicious

every rose has its thorn

jag vet inte riktigt hur jag ska kunna sova.. har ju vänt en aning på dygnet men måste somna tidigt om jag ska orka imorgon. ska hämta upp elin senast halv 9 :( men herregud sova kan man göra en annan gång ;)

var ute och gick i en timme idag med sandra och sara, det var mycket mysigt (: sen lagade vi massa god mat och bara hade det trevligt. försöker planera lite också. ska ju hinnas med ullared, fira mig och karin och melissa horn. Men vi kan nog pussla ihop det på något vis, hoppas vi (a)

Jag mår bättre idag, har prata med mina kära ulla, ska träffa hennes senare i veckan. världens bästa hon som är så kalasbra :)

Igår var det inte så lätt men ett enormt tack till e som vände det till något bra och till c&a som kom och hämtade mig och bjöd mig på en glass. guld värt!
Det var sjukt intressant att höra dessa två killar sitta på donken och prata som vilka andra tjejkompisar som helst. det är nog inte så stor skillnad på tjejer och killar trots allt :p Tror det är något man fått för sig, att killar bara snackar sport, tvspel, bilar och sex och jo visst innehöll det en del av dom bitarna också men så mycket mer än det! jag är imponerad.

planerna för imorgon är barnmorskan (ihihihh) kolla biljetter till zambia och kanske även thailand (ihihihi) sen ska jag möta upp hasse och få mobilen (ihihihihih) sen får vi se vad som händer och eftersom ni känner mig vet ni att troligen bara hälften av mina planer kommer hålla men jag jobbar på :)

ska se lite like mike och sen försöka sova. godnatt.

PUSSS
        emmalicious

angels

godmorgon på er :)
har sovit helt okej bra faktiskt. det har blivit lite ändrade planer idag. Planen var att jag skulle träffa elin och adam lite men hon ska äntligen få åka till ikea så vi ska träffas imorgon istället och jag ska få följa med till barnmorskan, WOOOOOHO :D kl 9... men jag går så upp för det här. ska hämta henne någon tid. Åh vad det ska bli rooooligt :)

Annars idag blir det att äta och laga mat med saris och sandris tror jag :) och kanske en harry film innan det (a)

PUSSS
        emmalicious

the last song

vet ni vad?
jag känner mig inte hel och jag har monster som härjar som jag inte kan kontrollera men jag tänker inte ge upp. Ibland vill jag samla er alla och berätta i detalj hur allt gått till, hur det blev såhär. För att ni ska förstå, jag söker inte sympati. men ibland vill jag inte att ni ska veta något, jag vill inte känna mig speciell eller annorlunda. Jag vill bara vara som en i gänget, utan särbehandling eller det där extra ögat som vakar på mig. Jag tror att ni gör det av kärlek men det är här ni inte förstår och det är inte erat fel utan mitt, just för att jag inte berättar.
En dag, imorgon eller nästa år tror jag att det är dags att släppa in er. Ni förtjänar att veta också.
victoria du vet att vi alla önskar att du fanns med oss nu.
Gustav du vet att jag inget hellre vill än att du ska vara lycklig, men vi kära bror är inte dom vi än gång var.


PUSSS
        emmalicious

thank you for the music

en lugn och skön dag, kändes helt okej idag.
har legat i soffan i princip hela dagen, kollat runt på datan efter mobil bland annat men kanske får köpa hasses iställlet, den klickade jag mer med än någon annan så jag hoppas på det.
fast det var någonting med den men hasse skulle kolla det imorgon för han var inte hemma nu, så jag vet hur mycket problem det är med den om det nu är något :p håöö tummarna för mig!

var på afro nyss också, så himla kul och skönt. fast det var någon ny ledare idag och hon verkade lite lost men inga fel annars.. inte riktigt samma traditionella afron jag brukar dansa men helt okej.
b har nu ringt mig 7 gånger senaste halvtimmen, stalker? hmm kanske..

PUSSS
         emmalicious


du vet väl om att du är värdefull?

såg en gamal vän till mig idag, helt sinnes hur vi varit så tajta än gång i tiden och nu hälsar vi inte ens. Att du finns hos trollen vet jag redan men det gjorde ändå ont att se dig, ont att något så kalasbra blev så katastrof.
men du är död för mig nu, det som hände ja jag finner inge ord.

egentligen är det hårt att säga att du är död för mig med tanke på att det är ett år sen i dag som vickan lämnade oss..

vila i frid victoria.
det går inte en dag utan att jag tänker på dig. inte en timme utan att jag funderar på vad som fick fel. Inte en sekund utan att jag saknar dig. Jag minns dig som den du var innan det gick snett, jag vill minnas dig så. även om jag inte kan blunda för något. Du var min systers vän men fy vad du kunde reta mig. men vi bråkade med kärlek och alla busbråk får mig att le än idag även om det gör ont samtidigt. Jag minns när jag fick beskedet, K ringde och vi grinade för dig och för det hemska du gjort. Är livet hårt och svårt så vet jag att det inte är lätt men FY FAN KVINNA DU LÄMNADE OSS!! hur kunde du, hur kunde du göra såhär.. det måste funnits något annat sätt, faaan :(
usch jag gråter.. Jag vet att ingenting kan få dig tillbaka även om tanken så ofta slår mig, att det finns en chans, men du valde denna dag för ett år sen. Du gav alltid människor en chans, du trodde på människor som inte trodde på sig själva. Du är en av de mest omtänksamma jag någonsin fått äran att känna. Jag önskar du hade gett mig chansen att få visa dig hur mycket jag trodde på dig. du kanske såg utan att egentligen se?
Jag hoppas att du mår bra där du är, att du tänker på oss som vi tänker på dig. Att du kanske ångrar dig lite också? Jag vill att du ska må bra. Jag önskar bara att du hade gjort det här med oss.
vaka över oss däruppifrån och vila i all den frid du förtjänar hjärtat mitt <3
 jag saknar dig!


PUSSS
        emmalicious

we are all the winners

kanske ska säga något om mitt senaste deppinlägg?!
egentligen finns det väl inte så mycket att säga, livet går upp och ner. Just igår var det väldigt ner, mycket hemska minnen. Minnena kommer alltid att finnas men jag hoppas att jag kan hålla dom på lagom avständ för jag orkar inte med dom, dom är inge bra..

l och v jag finns för er båda det vet ni! <3

annars idag har det varit lugnt och skönt, mitt mående hängde kvar lite från igår så jag bangade på utgång ikväll. sry men det gick bara inte, hade ändå inte varit något roligt sällskap. Jag och syster rensade min gaberob och lite så i stället, vilket också behövdes och jag är nog värst av allt och alla jag sätt. Hur kan jag ha så sjukt mycket kläder :S

nu ska jag mysa med en bit sockerkaka och en film. klockan tickar, borde vända tillbaka dygnet men det går inte.

LOTTAS SKINJACKA ÄR ÄNTLIGEN UPPHITTAD!!! komsi komsi ;)

PUSSS
        emmalicious

on silent wings

jag känner mig ensam.
jag känner mig tom.
jag känner mig förrvirrad.
jag känner mig så jävla less.
jag känner mig besviken.
jag känner mig orolig.
jag känner mig glömd.
jag känner mig utnyttjad.
jag känner mig som reserv.
jag känner mig ledsen.
jag känner mig förstörd.


sånt är livet och det lär man sig att leva med.


PUSSS
         emmalicious

pump it up

vaknade i natt av att jag frös som faaaan, hade fönstret öppet och det är inte lika varmt uta längre :( nu har man blivit så van vid all denna värme att den känns ruggigt kallt fast det egentligen bara har gått ner till "vanlig" svensk sommar. vi har blivit bortskämda ;)

beställde min mobil tillsammans med jenny men den fanns inte i lager så jennan avbeställde min för hon ville ha sin.. så nu ska jag nog köpa en annan (a) gaaaah blir tokig av det här..

karin saris och johanna är här nu och vi myser, kollat harry 1 och 2 sen ätit nu snackar vi framtid, skönt att jag har närmaste tiden bestämd i af. Då har jag ju i af något och göra. MEN jag kom ju in på det jag ville redan nu så jag hoppas verkligen att jag kommer in även i höst. för det är rätt hög poäng.. klarade det nu men blir det mycket högre så är det nog kört.

imorgon är det träning, förkrööök och sen feeet ferre :)

PUSSS
        emmalicious

one life, one soul

fastnade här och filosoferar och har deeptalk med en av mina stjärnor <3
ni vet när man känner sig lite i andra hand? när man känner att den andra säger att allt är som vanligt och bra men man själv känner att något inte stämmer?  vi funderar lite kring det och grejen är om vi nu tar ett exempel..
det här när en kompis skaffar kille och så säger man att man känner att man kommer lite i andra hand då blir kompisen sur och tror att man inte vill att den ska vara lycklig och bara vill ha en för sig själv.. svartsjuka hela enkelt! då är det egentligen tvärt om. Man förstår att kompisen är kär och lycklig och det unnar man den det så mycket att man vill att kompisen ska vara lycklig hellre än en själv. Tänk såhär jag känner mig så sviken och sårad för att min kompis är med sin kille eller träffar andra hela tiden, jag burkade vara där träffas jämt nu sitter jag själv och kompisen är med allt och alla förutom mig. i stället för att bli as förbannad och säga aja skiter du i mig så skiter jag i dig så försöker man hitta sätt att säga det ¨på eller så lossas man som ingenting.. det är fel det också men grejen är att man låter hellre kompisen vara lycklig och man själv olycklig.

det låter kanske lite flummigt, men många blir sura för dom tror att kompisen är svartsjuk men egentligen när jag säger till någon att jag känner mig utanför och reserv säger jag det med kärlek och för att jag inte vill förlora den.
fundera över alternativ, man kan ha fel.. båda parterna men man kommer inte vidare rätt genom att bråka.

PUSSS
         emmalicious


superduperkillen nr 1

steeeepen var kalaskul men helt sjukt jobbig, helt sinnes :( johanna följde med och det bokstavligen rann svett på ben, armar, rygg, ansikte... herremamma säger jag bara och efter det stannade vi till i ica och shoppade mat. Fresha som vi är ;)

gjorde mig en sallad med massa kräftstjärtat och feta ost!! mmm mummma.
sitter nu här i min ensamhet, är hus/katt vakt och inte en jävel håller mig sällskap.. hopppas på att det inte finns monster här.

Kollade på en film som jag starkt måste orekommendera den heter two lovers och är för det första hur lång som helst, för det andra är den rätt psykad (killen var stalker typ usch), för det tredje var det nada handling allt var bara helt huller om buller och för det fjärde så fanns det ett par sex scener om vi nu kan kalla dom det.. i vilket fall som helst så skrattade jag åt det och jag ska inte tvinga er att se filmen för att få veta men vi kan samanfatta det med "in agera ut klar" hahahhahaha fail...

eftersom jag inte har någon harry och ingen vän här så blir det väl en film till en läsa min skvallertidning som jag köpte idag (a) måste ju göra någonting.


nattkaka på det här, kalas :D

PUSSS
        emmalicious

you are loved

Har lugnat mig lite nu ifrån nattens insident (harry)och har lyckats skriva ett par kapitel i min bok.
Jag vet att ni är nyfikna men det lär ju dröja ett bra tag innan jag är klar..

har även fått klartecken från zambia nu så nu är det bara boka sen bär det av. Njut av tiden med mig innan jag för oj vad ni kommer sakna mig och i fall jag skulle råka dö, bli uppäten av ett lejon eller något, så se till att ni inte säger eller gör något dumt mot mig för i så fall kommer ni ångra det under resten ev era liv ;)

 ska till staden kabwe som ligger precis vid B i zambia!

nu ska jag se om jag får med johanna eller ej men jag ska i af åka in och träna :) bodystep <3

PUSSS
        emmalicious

let me entertain you

första och främst.. det blev inget ikea för oss :( vi skulle låna elins pappas bil för att vi skulle få plats med allt, han har en stor bil. det ända var att han glömde lägga ut nykel och nu är han i väg på en roadtrip så vi får vänta.

annars spenderade jag ett par timmar hos ellie på kvällen med henne sofie, emelie och marielle. det var trevligt och vi gjorde det ena buset efter det andra. det var very niiice..

i natt vid sådär tretiden läste jag ut sista harry potter boken för säkert 12e gången och det rör mig fortfarande lika mycket, jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Så det slutade med att jag gjorde båda, jag är så glad åt hans styrka. Jag beundrar det han representerar som människa men ändå det gör lite ont att det inte är på riktigt.. Ni får kalla mig toknörd om ni vill, men sen när jag blir stor och känd vill jag att människor ska få styrka av det jag skrivit och gjort. Jag vill göra något mer för världen.


"one way, one fate, one hero"


PUSSS
        emmalicious

vi har det bra, vi här bak i bilen..

woooho ikea here we come ;) nu är det bestämt imorgon drar jag elin och adam till ikea för att springa runt eller ja gå blir det ävl med elins jätte mage ;D men kul ska det bli.
ska se ett avsnitt satc till sen ska jag åka hem från sara så hon får sova, hon ska ju trots allt jobba imorgon :(

PUSSS
        emmalicious

we no speak americano

hejpåer ;)
sitter ute hos saris och fått mig ett par bitar av en mega smarrig tårta (a) saris pappa fyller så grattis på han också :)
Afron.. jag vad ska jag säga det var helt sjukt underbart. Fattar inte att jag ens slutade för att jag inte orkade när det var sommar?! men nu ska det bli odning och minst tre pass i veckan, det borde jag väl kunna klara 8-) bra förresten att jag smäller i mig tårta direkt efter :$

hahahahahah jag märkte något sjukt konstigt idag när jag duschade, pappa hade sin tandborste och tandkrämen i duschen? och när jag frågade honom sa han att det var bra för då kunde han duscha och borst tänderna, liksom två flugor i en smäll ;) roligt men sant..

nu ska jag tvinga sara att se morden i midsomer, hoppas jag lyckas.
känner mig fortfarande fnissig.

PUSSS
         emmalicious

vad jag är lycklig, vad jag är lycklig hela långa veckan ut

 
har letat mobil som en tok och den ända jag känner lite för är nog faktiskt denna och den kostar inte mycket alls heller, vad säger ni känns den okej? :)

än så länge idag har jag mest chillat och solat (a) ska snart dra in och träna afro! om jag har längtat. ska bli så himla skönt så mmmmmmm. sitter till och med och fnissar ;S
hoppas sara vill leka med mig sen, laga mat allsång på skansen och mys :) annars feel free to joina mig är alone hos min papi.

nu måste jag fara och fick precis reda på att kortet jag ska köpa är billigare än jag trodde, KALAS!!!!!!!!!
lina åkte idag, hejdå :(<3


PUSSS
        emmalicious

can´t be tamed

jaha ännu en dag är slut ;) och jag har väl inte direkt gjort så mycket eller jo förresten (a)
hjälpte lisa att rensa sin gaberob så nu har jag massa kläder jag kan ta med till zambia, sen så var elin här också (: vi var i tuna en sväng också jag försöker leta mobil.....  gaaaah jag blir tokig, hittar ingen som klickar :( hur svårt ska det behöva vara. men jag tänker inte ge upp hoppet, inte än i af! fick en massage av lisa idag ute i solen :D så himla kalasskönt. nyss tyckte jag inte att jag hade gjort något alls idag men ju mer jag tänker desto mer rolig och händelsefull har denna dag varit ;)

vid tio på kvällen åkte jag och lisa till köping och hämta s sådär mitt från ingenstans. Vi är bra konstiga men roligt var det. så fram och tillbaka där och nu popcorn :D som jag längtat efter pocorna och guacamole och det fick jag också idag till tacosen, lycklig tjej japp japp :)

har ni tänkt på att vänner man alltid trodde skulle finns där försvann och människor man inte alls räknar med bara dyker upp och ger en allt? lite så har jag kännt dom senaste dagarna, eller det är väl inte så att massa försvunnit men det har kommit in en och anna pärla som jag tackar för <3
och som vanligt är det nu dags för mig och harry att mysa lite ;)

PUSSS
        emmalicious

i´m so excited

måste även tacka min kära prinssesa för att hon äntligen gjort något åt min blogg. det vart kalasfint!!! :D
ska drömma om oss nu, vi är bra. tack för allt. godnatt :)

PUSSS
        emmalicious

utan dina andetag

jag hade en gång en kompis, den bästa av de bästa. DU är nog fortfarande det egentligen men jag känner inte av det för jag känner inte din närhet.. Jag är glad för att du har ett stort socialt umgänge och att du har funnit en kärlek det är jag verkligen men jag känner mig samtidigt så himla sad för att jag inte längre verkar räknas på samma sätt längre :(

Jag skriver inte det här för att jag ska skylla på dig eller för att såra dig, jag skriver det för att jag inte vet hur jag ska få dig att förstå. Jag tycker jag har försökt förklara, försökt få med dig, försöker ringa dig som förut men det känns lite som att dina tankar är någon annanstans när jag febrilt försöker få kontakt med dom.
oavsett om det är med flit eller med oflit så känns det som att du stänger av mig. Som att jag inte passar i ditt nya?
jag är så rädd för att du ska bli arg på mig eller något men jag vill bara skrika åt dig, skaka om dig och få dig att öppna ögonen.. Vi har inte setts själva sen innan jag åkte till thailand, dvs över ett halvår sen. JAG FUCKING ÄLSKAR REEEEEEJ. vi säger båda två att vi ska fixa det, lösa dig men det händer inget.. Mycket snack men liten verkstad.



ta inte illa upp, jag säger det med kärlek.
släpp mig inte.

PUSSS
         doris

let´s dance?

denna eviga fråga..
supa & kroga eller mysig hemma kväll? vill så gärna bli galen och träffa massa nytt folk men fan folk ska ju vara så jädra besvärliga. gillart inte!
så upp och hoppa och hjälp mig göra mitt val enkelt, är ändå helt slut. gaaah jag säger ju emot mig själv hela tiden, roooolig tjej.

har haft en kalasbra hittills, min kusiner kom och hälsade på mig imorse och jag åkte ner på stan vid tolv för att träffa elin och shopppa ;D hittade skor, klänning, väska, nagellack, linne till kalas priser! har även rensat elins garderob så fick lite kläder därifrån också, me like :D

helt synd om elin hon fyllde 20 i måndags och idag skulle hon premiära på systemet men först hade hon tagit sin brors lägg (?!) och sen när vi väl åkt hem och bytt hade systemet stängt.. HAHAHAH STACKARS LITEN.

nu ska vi fortsätta fundera hur kvällen ska bli. fortsättning följer....

PUSSS
       emmalicious

away from the sun

jag har funderat lite på det här med fetish.. asså vad är grejen med att kissa någon upphetsad eller bli kåt av fötter? visst alla är olika och gillar olika saker men utifrån mig själv är ju en del saker heeeelt sjuka, jag förstår inte. skulle jag möta någon i en intim miljö och den ens skulle förslå något som för mig inte ens finns på kartan så skulle jag nog skratta den rakt upp i ansiktet och troligen få med mig en smäll på käften också.. men det skulle det nog vara värt, nej sånna där extrema saker är absolut ingenting för mig.
men gillar ni det, feel free ;)

nu ska jag och mitt filosofiska jag gå och lägga mig med en kanelbulle och harry! (:

PUSSS
        emmalicious

kom ihåg mig då



ni måste vara bäst! drog ut och mötte upp alla mina (och jennys) basketungar vid mälarbaden, fy vad ni får mig att må bra och så mycket vi fnissade. Ni är såna starka underbara människor allihoppa var och en på sitt eget vis. Var alltid lika bra <3 '

åkte hem vid fem och duschade och lite sisådär och sen drog jag till söööta johanna, vi hade parmiddag för resten banga..... maten var i af hur god som helst och jag och johanna hade kalas mys. när vi var mätta och belåtna kom jenny, gudrun och thaihoe också ;D mycket mycket trevligt. Jag skrattade så jag grinade, dels var jag allmänt lycklig och dels åt trailern till VAMPIRE SUCK, så sjukt kul!!!!
detta åt vi plus fetaost&vitlöksbröd,mumma!

tack för ytterligare en kalasbra dag :D

PUSSS
         emmalicious

carry out

om jag har stekt idag :D mötte upp j och a vid kiorren halv ett sen drog vi till hundbadet och stekte, fnissade och gossipade till runt fyra :) jag har äntligen badat i borsökna sjön, jag bor 500 meter här i från och idag var första gången och det har gått sjukt mycket av sommaren :S bättre sent än aldrig (a) 

skulle även träffat elin och adam men pga saker som hänt blev det inget med det, men jag tänker på er i af och det finns fler dagar vi kan leka!! (: 
drog i stället till min kära thaihoe, vi käkade pizzzzza och fnissade runt som vanligt ;) hade även ett deep talk om harry potter <3 sen när vi tröttnade på att bara hänga hon och jag drog vi till johannnnna och fnissade vidare. fy vad jag har skrattat, har varit en riktigt kalasbra dag. och felicia vi ger inte upp just so you know ;)

jag förstår inte riktigt, men åh vad jag hoppas. håll tummarna åt mig.

en av mina kärlekar :)

hoppas på att dagen imorgon blir minst lika bra, nu är det emma och harry time :D

PUSSS
        emmalicious

lovekiller

hahahahhahahhahah måste bara få säga att jag har mooooonat (a) for real, jag och s1 glassade i bilen och så ser vi s2 på cykel så vi kockade ihop en plan sagt och gjort jag visade röven ut genom fönstret, grrrr ;)

nu kan ni alla somna med ett leende på läpparna ;D

PUSSS
        emmalicious

ett sällsynt exemplar

tar något slut betyder det bara att något nytt börjar..
avslutade en lugn och härlig dag med att kolla på film med min syster, filmen love happens var underbar, rolig och romantisk.

Lina och Lisa ringde mig i morse två min efter att jag vaknat och skrek att vi skulle åka till slagsta glass?! eftersom jag inte är så svår övertalad så drog vi dit och oss emellan är inte en jordgubbs snäcka till frukost helt fel ;)
eftermiddagen spenderades åt att steka med lisfis. har även kört en del taxi, hämtat bror, kört i väg bror, hämtat mamma men han även träffa elin en sväng emellan och gett henne hennes paket :) jag tror det var en hon gillade speciellt mycket, eller ;D hahaha. vart även slagstaglass, två gånger på en dag.. fy på mig.


ser fram emot i morgon!

PUSSS
        emmalicious


vem lämnade vem

woooho på min födelsedag kommer Melissa horn hit och såklart har vi bokat biljetter.
Kommer bli kalasbra, hoppas på bästa födelsedagen ever och nu är mina förväntningar på topp.
MELISSA HORN <3



PUSSS
        emmalicious

sun trip

skoja inte att det är löööööökigt.. vaknade hemma hos saris och vi åkte och myste i ängsholmen och vid halv tre joinade sandra oss :) var super duber mysigt!

hur liten tror en del killar att världen är? samma kille "raggar" på mig och sandra samtidigt, haha det är helt sick.
jag förstår inte, asså okej att killar och tjejer med i för sig väljer att exprimentera och flörta runt men hörrni alla där ute det finns gränser.. ingen vill ha förhållande med någon som inte kan respektera och njuta av en person utan hela tiden vill ha mer. Det är inte ens alla som någon gång får känna sig älskad på detta viset så har ni någon karl eller kvinna i närheten som ni älskar, kläck ur er det. livet är för kort för att inte njuta och ta vara på :)





PUSSS
        emmalicious

we are the world

den sorligaste mest fina film som finna måste vara the nootebook, om vi grinade. jag och L, vi är så otroligt fantastiskt nästan som filmen!

nu kommer snart saris och hämtar upp mig <3 ska leka med henne :)

igår var jag med en booooy, A närmare bestämt och jag lämnar nog ingen kommentar där, som anna så fint uttryckte det "usch emma"
nu ska jag lägga ner lite saker samtidigt som lyssnar på idol låtar, alla idolerna- youre the inspiration är grym!! jag vill också bli känd, jag kan faktiskt sjunga! jag tänker inte ge upp i af.

PUSSS
        emmalicious

you´re the inspiration

kom hem från lottis i lördags runt 4, fick tårta hos linda då sen tvingade ville med mig ut så vi drog till stan mötte upp saris, isabelle och jasmine i parken för att dom skulle äta kräftor?! medans vi bara drack ;) kvällen slutade på åbryggan och det var helt fantastiskt kul men varmt.. jasmines syster var snäll nog och körde mig till kiosken och därifrån gick jag barfota, studdsande och lycklig hem till mitt! :) bilder dyker upp här senare eller ¨på fb ;p

gratttis till linda som fyllde igår och elin som fyller idag ;D har varit dålig på att skriva här men jag gillar er det vet ni!!

ÄLSKAR VÄDRET



PUSSS
       emmalicious

not the one

jag så bara dööööör av denna film, when a stranger calls. Jag och lotta kollade precis på den och vi skrek som jag vet inte vad.... riktiga tjejskrik, panikslagna verkligen. Rekomenderas för att den är läskig men av rekomenderas för att ni troligen kommer få men för livet!
annars har vi stekt lite i solen och lotta ser ut som en hmm tomat ;) men min skönhet klär i allt. vi har chillat idag men jag gillart! ;D
imorgon åker jag hem och det känns lite sad men vi ska snart ses igen. så jag behöver inte sakna henne så länge, vilket är bra <3
örjan åkte idag också, hoppas han köper en fet present åt mig. annars blir jag ledsen :/
PUSSS
emmalicious

call me when you are sober

glömde säga att när jag och L satt på bussen sista vägen hem ikväll fick vi sällskap av en något berusad man i 40-50 års åldern.. han var inte påträngande eller obehaglig eller något men fy vad han prata, haha ;)  han ville att vi skulle säga till alla att vill man shoppa billigt och leva billigt ska man åka till fillipinerna och bojkotta thailand.. hmm återstår att se vad vi gör med denna info.
PUSSS
emmalicious

fear of the dark

Ni ska bara veta vad som hände oss idag.. vid tolv gick jag lotta och anna ner till sjön Norrviken och skulle lägga oss och steka på en brygga där. vilket vi gör, steker, doppar fötterna och planerar att bada. Det är två små tjejer som redan badar och helt plötsligt skriker dom och där vi stegen ca en halvmeter från Anna står en helt sjukt stor ödle liknande grej ;o den hade kommit upp från vattnat och stod där och tittade på oss som att den ville äta upp oss :(vi skrek och sprang upp på land, vi kommer få men för livet :'( när vi skrek dök den ner i vattnet igen och den ligger väl där och väntar på nya människor att skräma livet ur.
så här precis såg den ut.. "hej mardrömmar "
annars har jag och lotta shoppat massa på rean både i stan och på kista :) hann även med en tripp till ikea och lite köttbullar ;)
nu blir det att se den nya beck filmen som vi nyss laddat ner. Hoppas ni tar vara på era vänner, vem vet när något monster bestämt sig för att dyka upp. jag är i af glad att jag lever!
PUSSS
emmalicious

high on life

steg upp vid halv 10 för att sara ringde mig, vi hade bestämt att bada i sumpan så det gjorde vi!! vi stannade till på maxi på vägen och såklart är b där, fuuuuuuuuulare än någonsin.
grisen och s var i sumpan men inte tsm, men blickarna sa allt.. the ex effect ;)
var hemma till halv 3 och då skulle jag hinna packa, duscha, raka benen och äta mat och bussen till lotta gick halv fyra inifrån stan. tur att jag är så himla snabb ;)
lotta mötte mig vid stationen och nu har vi gossipat ikapp och ätit gott. kanske blir att åka och köpa godis sen,vi får se. Jag har i af tvingat lotta att kolla på fotbollen med mig så det ska vi göra nu.
HEJA SPANIEN ;D
PUSSS
emmalicious

everything i do, i do it for you

vill väl mest säga att jag saknar dig men det gör ont i mig när jag ser och märker att du inte verkar sakna mig alls..
fattar inte hur något som var så starkt så våran vänskap bara kunna falla på mindre än en sekund, anting var det inte på riktigt eller så kommer vi bli lika starka som någonsin, jag kan ju inte göra annat än att hopppas.

e <3

PUSSS
        emmalicious

stockholm i mitt hjärta

allsång på skansen är väl något av det bästa och sommrigast som finns och jordgubbarna vi äter till gör det bara ännu bättre :D
vi måste hinna se erik sade innan vi byter till fotbollen, det är nog nästan värt att missa en bit av matchen för hans snygghets skull (a)
desire var här idag och vi kollade allt med zambia och som desire säger så klara vi det här även om det kmr vara jobbigt i början.
annars ska lisa vaxa mina armhålor ikväll och ge mig lite skön rygg/nackmassage, kalas nice (:
nu mer jordgubbar och sen vill jag att alla håller tummarna för holland!!

imorgon ska jag till lotta wooooho, åker vid halv 4 så hinner steka, läsa lite och duscha med min nya hårinpackning som jag köpte idag.. 100 fucking spän, det är dyrt i dessa fattigdomstider :(



PUSSS
        emmalicious

just so you know

.. så gillar jag er så sjukt mycket!!
världens bästa tjejer <3

vi började med lite chill och grillning, sen övergick vi till kubb och tro det eller ej damer och herrar jag förlorade inte ;) vi valde att avbryta för vi hade spelat samma spel i ett par timmar (vi körde den långe verisionen) och dom andra blev uppätna av myggorna, inte jag eftersom jag inte får myggbet :p och båda lagen var nära att vinna varsin gång så oavgjort är väl rättvist. även fast jag tyckte mitt lag var lite bättre ;)



hur som helst glöm inte bort eran vänner, dom är det bästa ni har!
för mig är ni bäst och de jag gillar mest.

PUSSS
         emmalicious

en stannfågel ger sig av

GAAAAH LOTTA NÄR FÅR JAG KOMMA?! I FUCKING MISS YAAAAA.

har precis varit nere och hämtat kakor som jag ska avnjuta tillsammans med harry.
inte gjort mycket idag, inte förns eftermiddagen i af då jag åkte till karin :) vi tog sikte på sanda och badade och stekte lite sen åkte vi hem till karin, snackade, myste och kollade heroes. Har saknat vårat det här <3

ser precis att klockan paserat tolv vilket innebär världens bästa tessans födelsedag, på senaste tiden har vi varit långt bort ifrån men ändå så nära. jag älskar dig och kommer alltid göra det! du är en av världens bästa tjejer och jag hoppas att du får världens bästa 18 års dag. njut älskling <3

"hur ska man älska någon som har älskat någon förut"

PUSSS
       emmalicious


born to run

trött som ett svin men ändå sitter jag här?!
har ganska nyss dragit iväg ett mejl, som jag skrivit på engelska, om det är läsligt och förståligt är ju dock en annan sak (a) nästa gång ska jag nog ta hjälp av elin.
i vilket fall som helst skickade jag iväg ett mejl till miriam i zambia och berättade läget lite och så, börjar bli väldigt spännande nu. känner att det närmar sig.
Zambia!!
skulle behöva få tag i mias privat mejladdres hur jag nu ska lyckas med det.. hon kommer ju att bo i tanzania som gränsar till zambia så tänkte att vi skulle kanske kunna åka och hälsa på. det visar sig.

Nu är det dags att stänga ner.

jenemmsarkar

PUSSS
        emmalicious

untitled

efter att äntligen kommit iväg från sara igår och äntligen fått i ording mat i sommarstugan så var klockan halv tolv, när vi väl var mätta och belåtna gled samtalet som vanligt in på det gamla vanliga. tror inte jag behöver säga mer än så?! hur som helst så kom det ett par störda kommentarer som vi nog ska behåll för oss själv, haha.

vaknade klockan 9 av att sandra sticker in huvudet genom fönstret till rummet jag jasmine och johanna sov i och frågar om någon ska med ut och gåå? kvinnan är ju spritt språngande galen!! vi somnade om men blev såklart väckt klockan 10 när sandra var tillbaka från sin runda. Det är helt sjukt hur mycket sandra äter till frukost, asså ni anar inte. I morse åt hon en stor skål med fil, några frön och kokos och ett par stor knäckemackor med ost och hon var inte ens halvmätt, hon sa att hon kunde äta minst dubbelt så mycket till.. sandra jag fölrstår inte hur så mycket mat kan få plats i en sån liten tjej ;o

Eftersom vi ändå var vakna och vädret var så himla fint la vi oss på bryggan och stekte, från ca tio till tre så lite färg hoppas jag väl att det har blivit idag :) fast jag och sara är ju ändå brunast i sverige ;)  vid halv två fick vi förstärkning av kim, robin, martin och stephanie. jag sara jasmine och johanna drog där vid tre när vi inte pallade mer, stannade till och köpte jorgubbar och varsin glass så vi hade lite färdkost eller varför inte en picknick ;) hahah.

hade planerat en rejäl utekväll men jag känner mig nöjd och glad trots att det blev en lugn hemmakväll med harry.

PUSSS
        emmalicious

ett tidsfördriv att dö för

dagen idag har bara innehållit stek stek stek, jag och sara vaknade och stekte. sen kom emelie och hämta upp oss och vi åkte till sommarstugan och stekte och jag har premiärbadat nu :D
sen stekte vi lite mer här hemma och sen kom jasmine och vi glutta på saras match och nu kom johanna också :D

nu ska vi dra till vingåker och mysa i sandras sommarstuga!
tjingeling.


PUSSS
        emmalicious

not the one

om jag var trött imorse när jag vaknade..
lite sen i vanlig ordning hämtar jag upp elin och adam för att dra till sussi och parkera bilen. Sussi  och tindra hängde såklart på och mot parken knallade vi. tro det eller ej men jag betalade bara entre för barn ;)
Som eskilstuna bo tycker jag att minst ett besök om året till parken zoo är ett måste, så nu har jag mitt avklarat. efter att ha jagat/lekt med två ungar, höggravida elin och cooola sussan i ett par timmar inne i parken gled vi sen vidare till karusellerna och eftersom elin har ett sånt där coolt kort så får hon åkband gratis och även sussi så jag sussi adam och tindra hade åkband (rosa) och åkte massa karuseller. Jag undrar vilka som egentligen hade roligaste?! hur som helst en väldigt bra dag och elin vi hade ju tur med vädret ;)
BILDER KOMMER.

ELIN ÄR HEMMA, ELIN ÄR HEMMA, ELIN ÄR HEMMA, ELIN ÄR HEMMA!!! <3<3
hon ringde mig medan jag låg på golvet hemma hos mormor (var väldigt väldigt mätt i vanlig ordning) kusin var där också. lika kul att träffa henne som vanligt! hur som helst är jag glad att du är hemma och just so you know we are so fucking awesome :D

hamnade för ovanligthetens skull hos pussy och det blir till att sova och mysa med henne i natt. gillart!

får väl ta och tack för kommentaren i föregående inlägg trots att jag inte vet vem som skrev den?! men jag vart glad i af, så tack!

klockan är mycket och jag har nyss duschat och sara står i duschen nu, hej tjejerna som vänt på hela dygnet ;)

PUSSS
       emmalicious

fall for you

gaaaaaaaah jag kan inte sova och borde verkligen för jag ska upp tidigare än vanligt imorgon och åka till parken zoo med elin och sussi :)

varför ser du mig inte som du borde, varför tycker du inte om mig, varför är det så sjukt omöjligt, varför släpper du inte in mig, varför spelar du detta spel, varför är jag helt jobbigt kär i dig?!
haha låter som en störd lillskit som blir kär i alla hon ser men det är helt sjukt, jag har inte känt såhär på länge, du tittar men du ser inte riktigt och jag vill att du ska se för jag står här och visar det så tydligt.. du verkar nästan rädd men jag lovar att jag inte är farlig..

PUSSS
         emmalicious

RSS 2.0