Sunshine

Har inte orkat skriva men i fredagskväll hade jag och Lotta myskväll och lördagen spenderade vi med fyra timmars shopping. Köpte bh, topp, mirakelgrej för naglarna, kofta, skor :) njöt till Eurovision song contest och myste. Söndagen stekte vi hela dagen fram tills jag åkte med endast fruktsallad pause ;) jag har världens bästa vän!! Vi såg en skön kille på Ica också, handlade barfota?! I Sthlm kan man göra allt ;)

PUSSS
emmalicious


La la love

I torsdags var det föreläsning i ett par timmar innan jag och Kim tog tåget mot Sthlm kl ett för att hälsa på bror och Vickan :) dom jobbade lite först så jag och Kim gick och tog en liten lunch på steakhouse så länge :) sen promenad till Kungsträdgården innan vi återvände till hotellet :) Kim hängde Vickan i baren medan jag gick ner och Gymmade medan bror hade kund :) kände mig helt stolt över honom, sjukt duktig på det han gör!! Sen tacomys och film innan det var sov dags :) fredag spenderade vi fyra på en lite strand vid en sjö och njöt i solen och som senare resulterade i bränd kropp ;) tack för denna gång! Kim åkte hem till öret och jag begav mig till frugan :)

PUSSS
emmalicious


Euphoria

Hihihihihihihi sjukt jävla underbart!!

PUSSS
emmalicious


I love it

En timme afro, en timme body balance. Jag är helt död! Orkar inte skriva mer gör ont överallt :/

PUSSS
emmalicious


Hugger i sten


Känn ingen sorg för mig i göteborg

Svårt att sova natten som var.. Orkar inte vara trött :( skola idag mellan nio och tolv och idag stod schizofreni och liknande på schemat. Sen jag och Hanna hem till mig och solade på balkongen, åt korv med bröd och snackade skit (y) hann även med en liten powernap innan hon försvann till sitt och jag åkte till stan för att köra combat med Karin :) sagt och gjort och vart helt slut, köpte sallad på Ica, pluggade lite , kollat greys och nu tokdeckat!!

PUSSS
emmalicious


gårdakvarna och skit

Mins nya glajjor har kommit också :)

PUSSS
emmalicious


Ramlar

Känslan när man är Bakis efter att ha druckit typ två glad vin en fredag kväll med fina vännerna Hanna och Jenny och sen ser fram emot en riktig prinsess sömn då ska det så klart vara fest överallt utanför.. Kunde lika gärna varit i mitt sovrum för det stör precis lika mycket idioter :( försökt väcka Kim två gånger för att få medlidande men han säger något och sover lugnt vidare. Avis!!

I fredags hur som dracks det kentvin, åts dipp och grönsaker och flamsade som vanligt. Kan även tips om att inte försöka öppna en vin flaska med en korköppnare som passerat sitt bäst före datum.. Men med tre kvinnors muskler, tång, mjöl och svett gick det äntligen ;) underbar kväll!
Imorse kom svärmor och har ätit spicy, handlat lite, kollat Hamilton som för övrigt var lika obehaglig och bra som första gången och myst i soffan. Hon och roosie snarkat ikapp där ute och Kim här. Vill också :( slänger upp lite bilder så länge :)

PUSSS
emmalicious


What am i

Koooooom igen NU!!!!


Empty room

Klippt tånaglarna med varierat resultat ;) promenerat och motionscyklat idag och mår bättre nu.. Har inte ens något att säga. Ska kolla criminal minds sen Godnatt!

PUSSS
emmalicious


One life, one soul

Dumma mage :( ingen föreläsning för mig idag. Tur att jag har Karin :)
Ska hänga med värmekudden tills vidare...

PUSSS
emmalicious


Don't let me down


En dans med svåra steg

Vart en timme simning igår och sen lite solhäng innan det vart lite mer tårta och sen mys med dess på kvällen :) idag åkte jag till svärmor vid tio, kolla resor och hade det trevligt. Underbara svärmor <3 gick senare ner till badhuset för att simma så en timme idag också, check ;) ska nog bli bra det här :D hjälpte Lisa med naturkunskap b i väntan på Felicia :) hann mysa ett litet tag innan jag skulle till tåget. Nu sitter jag här och bara as längtar tills jag kommer hem...

PUSSS
emmalicious


Fröken svår

Kim har åkt hem till öret, Lisa har kommit hem till mig och jag har fått paket :D hihi. Mamma har haft en bra dag tror jag och förhoppningsvis nöjd med sina paket?! Världens näst godaste Tårta (godast är ju utan tvekan fransk chokladtårta) till hockeyn men dessförinnan hade mamma önskat americanpizza mycket mums :) imorgon är det kalaset för mamma men först ska hon jobba en sväng och jag ska simma, längtar lite hihi :) har dock inte min vattentäta musikväska och hörlurar med mig så får simma i tystnad och även om det kanske inte blir samma flow så blir det i af!!!

PUSSS
emmalicious


Kom änglar

För idag är det ingen vanlig dag för idag fyller min mamma år hurra hurra hurra hurra!!!!!!! :)
Jag älskar dig mammi


PUSSS
emmalicious


Kedjebrev

Resebyrån med baungarna idag och kollat läget, längtar till sol och semester :D hälsat på svärfar och Monika sen hem till mamma :) Kim och jag gick en sväng på tuna och jag gjorde av med pengar :( hade även lite bus ute på vägarna, tutar och vinkar till människor och en tant vart livrädd och började sen skratta hysteriskt, älskade vardagsnöjen ;) hur som helst på tuna köpte jag två vita klänningar och som vanligt så testar jag ju aldrig men den ena var i M och den satt perfekt den andra var i xl så jag tänkte att det är ju hur lugnt som helst men nejdå den kunde jag inte ha utan att bli strypt på kuppen :( köpt studentpresent till syster, sista paket till mamma, skor till mig själv och dag&natt kräm till mig själv :) nöjd och pank tjej (a)
Sverige fick stor stryk av Ryssland och jag fnissade till slagsmålen (y)

PUSSS
emmalicious


Lost and found

Jag är lost.. Vet inte hur jag ska nå dig, vet inte hur jag ska förstå, vet inte vad jag ska göra, vet inte vad jag ska säga.
Upplys mig och låt mig vara nära.

PUSSS
emmalicious


Du som reser mig

Sitter på bussen och väntar på att vi ska börja rulla mot Eskilstuna :) hunnit med några timmar i skolan där depressioner av olika slag stod på schemat. Efter det vart det våffelmys med Hanna och Zainab så trevligt så <3
Resten av dagen ska spenderas med eå, hon hämtar upp mig vid station och sen är det mys och garderobsrensning at eå place :D och ikväll väntas mys med lilla zack :)

PUSSS
emmalicious


In the name of love

Det är ganska mysigt när regnet slår mot fönstren och man ligger under ett varmt duntäcke och läser, lite av ellies hemmagjorda varma choklad hade dock inte suttit fel nu :) jag hoppas syster och bror är avis på mig. För svetten som rinner, svårt att sova i värmen, svidande rödbrända kroppar, huvudvärk pga för mycket sol och för lite vätska och massa surrande myggor som hör värmen till är Så fruktansvärt hemskt eller alldeles alldeles underbart... Solen saknar mig!

PUSSS
emmalicious


Heaven

Min bara min och jag älskar dig innerligt!!

PUSSS
emmalicious


And then goodbye

Tjolahopp :D
Tränat med Karin idag, halvkroppsmassage av Ulrika, vg på tentan, paket av älskling, poängmässigt klar för c kursen, köpt glasögon gratis endast 49 kr i frakt och det känns helt okej ;) så skulle dom inte passa så bra som jag tänkt så kostade dom ju ändå bara 49! Underbara kalasbraiga dag.

PUSSS
emmalicious


Somewhere only we know

I stormen är du min klippa!

PUSSS
emmalicious


du är mitt allt

Hihi fnissar, skrattar och ler så det står härliga till :D först videosamtal med syster från Cypern, underbart speciellt efter föregående natts äventyr (ringde hem och var jätte sad och här satt jag och kunde inget göra...) sen precis nyligen ringde Amelie och berättar att hon och Mattias äntligen har blivit föräldrar till en liten kille. Kim går runt och fnissar, en stolt och glad morbror. Jag ser mig lite som en halv moster eller något, egentligen är jag väl ingenting men familj är vi i af och jag är så sjukt glad. SJUKT STORT GRATTIS!!! <3

PUSSS
emmalicious


Dugava

Det spelar ingen roll för jag vet vem jag är!

PUSSS
emmalicious


Stackars

Tänk att jag alltid är på städhumör såhär mitt i natten, måste vara något fel på mig.. Plockade lite grann men kämpade mot känslan och försöker istället slappna av och finna ro så jag kan sova snart :) syster har landat säkert i Cypern och bror med tjej åker halv sju imorgonbitti. Själv ska jag tvätta imorgon (bara en maskin som fungerade idag och med tanke på hur vårt tvättberg såg ut så vart vi långt ifrån klara), träna, plugga och dagens höjdpunkt blir kanske hockeyn på kvällen?!

PUSSS
emmalicious


Champion

En underbar timme på gymmet blev det och sen har det hettsstädats inför att Ulrica skulle komma. Nu sitter vi i soffan och kollar Sverige-Norge efter en härlig två rätters middag! Vinst till Sverige och nu lite rumble kanske?! ;)
PUSSS
emmalicious


Prayer

Min syster och hennes klass är påväg till Arlanda för att åka till Cypern en vecka. Sjukt avis är jag och snart åker bror med flickvän till Turkiet också, det är ju snällt... Bäst för dom att jag får paket ;) annars tvättas det för fullt här, borde städa också men det vill sig inte riktigt och med tanke på att det stinker bacon här hemma borde det kanske diskas också men jag åker nog och tränar istället (a)

PUSSS
emmalicious


Hugger i sten

Lite svårt att finna ro. Känner mig trött och vill sova, går inte riktigt tyvärr :( ska försöka lite hårdare och hoppas på att vädergubbarna ljuger, vill inte ha snö och storm :( fått fin brun färg som jag gärna jobbar lite mer med (a) nu ska jag sluta försöka fly från sömn och mörker. Godnatt nu, på en gång.

PUSSS
Emmalicious


falla fritt

lyckan har övergått till något åt andra hållet, min bästa vän ska i höst åka iväg till indien i 5 månader och högt eq som jag har så ringde jag och grinade som en liten bebis... Är egentligen glad för hennes skull, detta är precis vad hon vill och jag önskar henne allt gott här i livet. Jag vet inte vad jag är så rädd för, nog för att världens bästa människa ska befinna sig på andra sidan jorden under en lång tid och hon betyder jätte mycket för mig men hon försvinner ju inte permanent. Hon kommer tillbaka och vi kommer har jätte mycket kontakt ändå. Är jag så rädd för att bli ensam, även om det bara är tillfälligt? något fast och stabilt som rukar lite på min stadiga grund och jag är rädd för fallet och vad det ska föra med sig.. borde inte analyser mig själv eller det här. Jag kommer bara saknar henne så mycket det är allt jag ska tänka och allt som jag ska låta det vara. För medan du försöker rädda världen ifrån indien och göra en hjälte insatts så tänker jag orka för två här hemma oavsett vad framtiden för med sig utan dig vid min fysiska sida.
Tänker spendera så mycket tid jag kan med dig tills du åker modiga vän. Jag älskar dig charlotte!
PUSSS
emmalicious

Kom ihåg mig då

Lyckan när en random kvinna kommer fram till mig på gymmet och säger "wow vad du har gått ner, vad duktig du är. Du är jätte fin" och sen ber mig om kost och träningstips. Hihi jag är sjukt glad nu :D mässa och nu sitter jag och myser i soffan till Guif. PUSSS emmalicious


Min älskling har ett hjärta av snö

Hej hej hallå träningsvärk, du underbara känsla! Den har visserligen några baksidor tex så var det ganska svårt för mina muskler att ta sig upp ur sängen i morse (Y) nu är ju insmörjd med solskyddsfaktor och redo för mååååånga timmar i solen :) och mamma behöver inte oroa sig, jag ska fylla på solskyddet vart efter ;) PUSSS


Fröken svår

Vaknade utan problem och var pigg och glad på lektionen som började kl 9.15. Ny kurs nu, klinisk psykologi och det kan nog bli riktigt bra :) slutade vid halv tolv och solen saknade mig så mycket så hängde på balkongen större delen av eftermiddagen :d ligga på mage i en baden-baden är inte att rekommendera... Satt upp vind/insynsskydd på balkongen, lyssnat på kungen Lasse och läst om vartannat i min soloas! Mot kvällning var det dags för pass på gymmet med S. vart en timme afro och sen en timme bodybalance, sjukligt nice. Önskar jag kunde ta med mitt kära gym till Eskilstuna när jag åker hem, för jag inser mer och mer och svårt jag har att vara utan det. Nu har jag och min prins avnjutit god mat och tittat på bra tv. Taggar för imorgon deg blir mässa, gymet och förhoppningsvis en hel del sol innan det?! PUSSS emmalicious


Falla fritt

Fick skjuts hem igår av mina kära syster och hann med en tur på motorcykeln bakom mamma, underbar känsla :) Lis och jag sprang igenom Ikea för att komma till köttbullarna, kollade lite, handlade lite och på vägen ut tog vi varsin korv också :D det är något speciellt med deras korvar och att dom nu kostar 4 kr istället för 5 kr gör dom ju inte mindre åtråvärda direkt ;) PUSSS emmalicious


människa

Att ha kraften att va stark
att ha vishet att va klok
Allt det där, det lär du dej till slut
Och på resan som du gör nu
dina frågor vill ha svar
Det är du som väljer vägen
det är du som ger och tar

Människa - se himlen nu
öppna hjärtat känn dej fri
Var det livet lät dej bli
En dag är du glad att du är du

Du får lära själv att leva
ingen finns att ta din hand
Med förtröstan, tro och tillit
Ska du växa från barn till man

Så lär du dej till slut
utav det du själv lär ut
Du tar din plats
bland dem du håller av
Och sånt som du har drömt om
den längtan som du haft
Se, du närmar dig ditt mål nu
tog dej dit av egen kraft




PUSSS
emmalicious

Sweet dreams

Hemma i öret, sjukt trött.. Godnatt! PUSSS emmalicious


RSS 2.0