come closer

fick precis en helt underbar kommentar av ea, tack som fan!
jag funderar rätt mycket på detdär med vänskap.. Att det är många som inte har någon sådär nära som jag har så många som är. E du får jätte gärna ha mig som bestis. jag känner att vi kommit nära nu och om ett ltet tag till är vi ändå tajtare! då ses vi imorgon, jag hör av mig runt 2-3 där någongång.
jag litar på dig<3

och även om jag har en stor umgängeskrets så är det mycket jag inte har. Det finns nog ingen som har allt men endel har mer av något och andra mer av annat.

sitter och myser med älskling i soffan nu. en helt underbar onsdag, känner mig glad snygg och njuter av livet. håller dock tummarna för att jobbet ska komma nu, gör det ni också!

PUSSS
         emmalicious

take me to your heaven

man kan inte älska utan att ge och man kan inte ge utan att älska


sitter hemma hos elliekaramellie och hjälper henne med religion, jag gillar religion.
jag gillar att disskutera om saker jag har koll på och inte för att skryta er JO förresten jag är kalasbra på religion ;)
vi har ätit kakor och mat och mest myser.

PUSSS
         emmalicious

because you loved me

vissa stunder i ens liv har varit underbara, vissa händelser har varit underbar att vara delaktig i och vissa vänskapsband har varit starka.
minnen bleknar, vänskapsband går av och livet intar nya kapitel men trots det så finns allt som hänt där under ytan kvar trots att vi försöker måla över den.
Vissa kapitel i mitt liv läser jag med glädje och älskar att jag vara en del av men nu är det dags att skriva nya.

Jag älskar det livet gav då, det du var då men nu älskar jag och tänker fokusera på nuet och framtiden!


PUSSS
         emmalicious


saknar ingenting bara vi är vänner

Vissa människor drömmer om att få kasta skit eller slå tillbaka mot de som en gång tryckt ner än
men jag är nöjd med att bara visa att jag är bättre och mognare än så!


Fast självklart finns det en och annan jag skulle vilja klippa bollarna av fast då främst för att hindra dom från att göra samma sak mot andra som dom en gång gjort mot mig och inte för att ge igen eller sjunka till deras nivå.


ser fram emot imorgon, jag ska få leka med min E <3 kärlek, bus och tårta!
var på tok för länge sen och jag saknar dig. men jag vet och du vet att även om det tar tid mellan att vi ses så vet vi ändå alltid vart vi har varandra. tack för att du låter mig vara nära sis!





PUSSS 
         emmalicious

i need a hero

vet ni vad?! jag är bara 19 och jag behöver inte ha planerat och bestämt hela mitt liv. jag behöver inte veta vad jag vill göra i framtiden.
Jag vet att nu har jag sökt jobb som jag vill ha, jag har underbara vänner, underbar familj och en underbar pojkvän.
men jag känner mig lite halvmisslyckad, är trött på att inte göra någonting om dagarna.. visst jag tränar,sover, äter och träffar nära och kära. men jag vill göra mer, gaaah ge mig ett jobb bara.

Visst jag vet att inte jobb bara poff kommer men jag har sökt och jag tycker att det är på tiden att jag får ett av dom!

sitter och myser med syster och mamsi nu, det är house på tv :D hihi tjingeling

PUSSS
        emmalicious

keep on walking

igår var jag och kim ute i skogen och plockade svamp..
och för att vidarbefodra vad sara sa så skulle jag nog aldrig göra en del saker jag gör med kim med någon annan (och nu pratar jag inte om sexuella saker...) älskling du får mig att slappna av och ge av hela mig och ibland även göra saker "outside the box"  och jag gillart!



har spenderat hela dagen med k och fy vad mysigt det var. kan inte få nog av dig!
saris kom förbi mig och vi gick ut på en riktig långpromenad, så befriande och motiverande att unmgås med min bästis. hihi :) vart så taggad att jag sökte jobb så fort jag kom hem, nu är det bara hålla tummarna ;D


PUSSS
          emmalicious

no boundaries



jag kan inte sova.. önskar du var här och höll om mig. <3

PUSSS
         emmalicious

everybody is someone

det känns som att luften precis gick ur mig.. jag blir så sjukt irriterad och frustrerad.

Jag vill inte sjunka till din nivå.
jag tänker inte bete mig som du.
jag försöker vara mognare.
jag tänker inte skriva hatinlägg.
jag måste erkänna att jag faktiskt tycker synd om dig.
jag tycker bara att du borde tänka till.
jag skulle skämas om jag var du.
jag tycker att du kan köra upp din smörstil någonstans.
jag förstår hur du känner, I´ve been there & done that.
jag är stolt över mig själv& det är mer än vad du kan säga om dig själv.


Att du försöker finna din väg tillbaka till lyckan är helt okej, det unnar jag till och med dig men gör det inte på min bekostnad. det får dig bara att framstå som en ännu värre människa än vad du själv redan målat ut dig som.

PUSSS
         emmalicious

the climb

sitter och funderar över en scen i hannah montana filmen faktiskt. När hannah och killen sitter på resturangen och han försöker säga något och hon säger "please jump"

Livet är inte alltid lätt, det är särskilt svårt att släppa in nya människor i sitt liv. Men jag vågade och du vågade och titta så bra det blev. Du kan inte vinna om du inte sattsar och jag är glad och så sjukt rörd över samtalet i lördags. Jag älskar hela dig för den du är och allt det som finns inom dig är en del av dig!

Vi ställs inför många val i livet, många som är svårare än andra. Det viktiga då är att lita på sig själv, lita på den styrkan man besitter och våga. Det enklast är inte alltid det bästa. I motgångar och medgångar ska man vara försiktig så man inte förlorar sig själv, för en själv är det bästa man har.



Livet är en klättring, men utsikten är fin!


PUSSS
         emmalicious

<3

 mmmmmmmmmmmmmmmmmmm

my savior, my god

kan inte låta bli att känna mig inspirerad och motiverad efter min promenad med sandra!


gårdagen innehöll så himla mycket bra, först så träffade jag upp dess och gick på bio (i rymden finns inga känslor) helt sickness rolig och bra. det var vi två och två till i hela bion kände faktiskt lite fånigt :p
efter bion mötte vi upp kim, simon, linda och örjan. åh som jag saknat min kära öb! hur som helst stannade vi till på donken innan det var dags för bowling :D
jag kan helt ärligt och stolt säga att bowling inte är min grej.. jag kom inte sist men örjan och jag vi var lite lägre klass än dom andra (a) mitt klot hade en tendens att studdsa?! jag sköt tydligen på fel sätt.
nej usch på det där basket är mer min grej ;)

sen stannade jag och älskling och handlade mat och jag fick mig en underbar överraskning, sprang på karin min karin <3 det vart sallad och sånt mys bara för att jag gillart så mycket, fetaost i mitt hjärta ;)
var uppe hos amelie och mattias en sväng och körde lite sällskapsspel, det är så kul. helt klart underskattat hos många..



PUSSS
        emmalicious

let me sign

sitter och spelar zuma´s revenge samtidigt som jag kollar idol, har lyckats smita ifrån middagen lite ;)

tänk om jag hade varit där, tänk om idol hade varit mitt öde. Jag vet att jag kan sjunga och jag njuter av det också och det räcker för mig för nu i af ;)

träffade elin idag och fick leka modell (a) jag är rätt facinerad över att det här med ett kort, att fånga en känsla i ett ögonblick. det är som att vara harry potter och kunna frysa tiden ;) Elin har den gåvan och självklart ställer jag upp på lite modell jobb ;) kul att leka lite i den rollen också <3



resten av kvällen spenderas i lugn och kan inte låta bli att kolla på bilderna om och om igen och känna mig rätt snygg faktiskt (a)  tack för att du blåser lite extra liv i min självkänsla elin!


PUSSS
         emmalicious

whole again



PUSSS
         emmalicious

goodbye my lover

det är skönt att ha bror hemma, även fast det bara är för ett tag.
jag gillar hur människor kan vara så långt bort men ändå så nära, eller ja inte gillar kanske men det är så skönt att dom kan vara nära fast dom inte är det.
som lotta tex vi bor inte direkt grannar men vi är nära genom varandras hjärtan!



vänner är aldrig riktigt åtskillda, kanske i kilometer men aldrig i varandras hjärtan,
 jag saknar dig prinsessan <3

PUSSS
         emmalicious

you say it best, when you say nothing at all

vart nere på stan en sväng med linda för att köpa hårfärg bla, så det är vi i full gång med nu :) makeover ala linda <3
vi gick även med sussan en sväng, har saknat henne faktiskt! vi glor lite på notthing hill medan vi äter kakor och fixar.
notting hill måste vara en riktig klassiker, den är fin, bra och jag gillar den har även lovat mig själv att om jag någonsin blir känd så ska jag inte tro att jag är bättre än andra!



ska träna och duscha sen möta upp linda senare och gå till kyrkan. sen blire TACOS, mumma!! :D

PUSSS
         emmalicious

hattifnatt

jag drömde att min katt var en hund och sen vaknade jag av att han slicka mig i ansiktet..

jag fryser, nu ska jag gå till linda <3

PUSSS
        emmalicious

in the name of love

fortfarande vaken.. 19 timmar nu, inte dåligt fast börjar bli hungrig. Ett tecken på att jag börjar komma tillbaka till livet utanför zambia ;)
saris var hos mig ikväll, vi har ångest, panik och är helt fucking vettskrämda. vad ska vi göra med våra liv?!
har även varit och hämta upp bror och victoria, det är skönt att ha dig hemma tuffing <3

ska nog dra iväg ett meddelande till linda innan jag somnar, för det finns inte en chans att jag kommer upp tidigt imorgon (a) en prinsessa behöver sin skönhetssömn vet ni!
på tal om prinsessa, tack min kära prins för att jag får vara din prinsessa. vill inget hellre, jag älskar dig <3

godnatt och dröm om mig ;D
PUSSS
        emmalicious

sweet dreams

körde älskling till jobbet kl 8 sen hem och glo oth, kalasnice!
linda kom förbi vid 11, vi drack te och snackade. tack för att du finns <3

förutom att spendera dagen med oth har jag försökt leta lite jobb, hittade ett jag verkligen vill ha men sista ansökningsdatumet är imorgon och jag har inget cv... men sara kommer hit rätt snart så jag hoppas hon har något jag kan jobba på (a)



det är så stort så det skrämmer mig, men samtidigt kan jag inte låta bli att förlora mig i det.
Jag älskar dig!

PUSSS
        emmalicious


because the night belongs to lovers

I en bra relation är det möjligt att växa tillsammans utan att växa ihop.
Att ge av sig själv utan att förlora sig själv.

PUSSS
         emmalicious

life on mars

Tror ni att en människa kan på sitt eget sett påverka många andra människors liv, till det bättre eller sämre?
kanske rent av göra skillnad.
Jag tror på det, jag tror att genom handlingar, bemötande och kärlek kan man göra skillnad. Jag tror att jag gjort skillnad i viss fall till det bättre men även till det sämre.
Jag är inte redo att skriva om zambia eller mitt liv, ibland är jag inte ens redo att leva men ibland måste man för andras skull vilket i slutändan kommer att bli för ens egen skull.

Ibland har jag svårt att ta tag i saker, fatta beslut coh sätta fart på livet. Det handlar aldrig om att jag inte vill, det handlar om att jag inte vågar. Jag kanske behöver lite pushning men någon gång är det du som behöver en push i rätt riktning och då kommer jag vara där.

att hjälpa andra kanske eller kanske inte hjälper dig själv..  ibland är det en början till något större.
Mina motgångar och kanske framgångar har gjort mig till den jag är på gott och ont men för att kunna ha allt inom mig, för att kunna bära runt på det behövs mod och kraft. krafter som jag kanske inte har eller kanske är jag bara rädd för att känna mig naken utan mina bördor?



jag vet att ni har saknat mig och mina filosofiska inlägg ;)

PUSSS
         emmalicious

welcome to hell-ZAMBIA

hej hej sverige och kompisar!

vet inte om livet kan suga sa mycket mer an vad det gor just nu....
Ingen var pa flygplatsen for att hamta oss, dom visste inte ens att vi skulle komma :s
vi fick inget rum, bodde hos en larare och kampade emot att bara ge upp, grina och ta flyget hem.
Vi tog en taxi med en random mitt ut i ingenstans, egentligen har vi nog lite dodslangtan.. vi kunde ha blivit kindappade eller vad som helst. sa tack gud for att vi lever.

igar den 7 september fick vi vart rum i af.. massa kryp, inga eluttag, dalig standard men det kan vi leva med, det var vi beredda pa.. det som inte kanns okej alls ar hur vi blir bemotta.. Det e sa sjukt synd egentligen att barnen blir lidande for att dom vuxna inte kan ta vara pa den hjalp dom val far.
att komma till ett frammande land utan att egentligen veta nagonting och bli lamnade at att klara sig sjalva ar inget jag rekomenderar och kanslan av att vara i vagen och oinbjuden gor att vi vill hem..

ni sager att vi ska kampa och inte ge upp och tro mig vi kampar och ger inte upp hade vi gjort det hade vi redan varit pa flyget pa vag hem..
varan plan ar att ge allt i ett par veckor och sen aka hem istallet for att vara har lange, ma daligt och inte kunna ge av oss sjalva.

nudlar var maten vi gjorde i gar, det forsta vi at pa 2 dygn. hejda tjockmagen :) hahah

8 september
idag var vi uppe med tuppen, var ute och sprang och fysade lite.. aker anda till zambia och vi tranar :s hahah jag e impad av mig sjalv. till frukost fick vi en riskaka och vi skulle duscha men nej det funkar inte i detta land, vi hade en balja i badkaret, doppade haret och fick tvatta och skolja ut med hjalp av en flaska vi oste vatten i. kroppen tjaa det far bli raggardusch tills vidare :p

era sms betyder allt! tack som fan, sara kim felicia och sandra lever pa era brev och syster dina filmer far mig att le lite mitt i all skit.

det har gatt upp for mig att jag inte kan stanna har och radda hela varlden men jag akte hit, gav det en chans och forsokte och det ar mer en vad manga andra gor.. det finns fler satt att radda varlden och troligtvis nagot som passar mig battre.

ta hand om er och tank pa oss!

PUSSS
emmalicious


angels are crying

eller jag gråter..
först och främst tack för alla kommentarer, ni vet vilka ni är och jag älskar er och förlåt att jag inte svarat.

Väskorna är packade, vännerna är kramade och avskedstårar har sprutat, resfebern går upp och ner och jag mår lite sådär. Funderade helt seriöst på att rymma idag, jag ville verkligen inte åka, ville inte lämna alla er här hemma men jag vet att det här är något jag måste göra. Jag måste få göra det för att få växa i mig själv och för att få göra skillnad och påverka ute i den stor världen.

Sen vill jag säga att jag kommer ha mitt comviq nummer med mig men jag kommer inte kunna svarar så mycket (dyrt) men ska köpa ett zambiskt nummer också, så när jag väl svarar kommer det att bli därifrån. Även fast jag inte svarar så kommer jag bli glad för alla sms jag får och det värmer så sjukt mycket. Kommer inte glömma er.

Ta hand om varandra nu, för min skull främst så jag slipper oroa mig så mycket där nerifrån.

hejdå sverige och hej hej zambia!!
landar 06.20 på¨morgonen den 6 september tills dess är jag okontaktbar.
kärlek.

PUSSS
         emmalicious

från och med nu

Det goda du gör idag glömmer folk imorgon;
gör det ändå.
Om du är snäll kanske folk anklagar dig för att ha själviska, dola motiv;
var snäll ändå.
Om du är framgångsrik kommer du att få några falska vänner och några verkliga fiender;
var framgångsrik ändå.
Om du är ärlig och uppriktig kanske folk lurar dig;
var uppriktig ändå.
Vad du tillbringar år med att bygga kan någon kanske förstöra över en dag;
bygg ändå.
Om du finner kärlek och sinnesfrid kan andra bli avundsjuka;
var lycklig ändå.
Ge världen det bästa du har, det är kanske aldrig tillräckligt;
ge ändå världen det bästa du har.

Du förstår, när det kommer till den slutliga räkenskapen så är det mellan dig och gud.
Det var ändå aldrig mellan dig och de andra.




PUSSS
         emmalicious


broken strings

igår röstade jag, vuxenpoäng till mig ;)  efter det fick jag åka till elin, det var länge sen. Färgade hennes hår och sen fick jag leka modell framför henne och hennes nya kamera :) 
hamnade sen hos älskling, vi lagade mat, kollade oc och grinade en skvätt...
vem ska krama lisa när hon behöver mig, vem ska fnissa med saris och vem ska busa med sandra, johanna och felicia.

Lisa Gustav Mamma Pappa Sara Kim Johanna Sandra Jennifer Karin Jenny Felicia Linda Ville Örjan Tessan Elin Elin Frida Anna Becky<3
Tack för att du givit mig något som ingen annan kunnat ge - dig själv!

PUSSS
         emmalicious

alltid på väg

har precis tryckt ner all min packning i två gigantiska resväskor.. vikten vågar jag dock inte kolla än (a)
älskling sov här och fy vad kär jag är!
har även nyss vart med linda ett tag, jag kommer sakna att inte ha dig bara 5 minuter bort.
ska träffa elin rätt snart också, men först ska jag förvalsrösta. Jag har blivit så stooor :)

igår var anna becky och frida här, vi åt tårta, spelade fyrmanskotte och skrattade som bara vi kan. Mina små söta barn, ni har fått mig att växa till något större! ta hand om varandra tills jag kommer hem <3



Att vara där du är, är inte lätt och det vet jag. Men jag tror på något bättre, jag ser något som inte du ser och jag älskar det jag ser <3

PUSSS
         emmalicious

no one wants forever

tänk om du slutar sakna mig, vad händer då?

PUSSS
        emmalicious


RSS 2.0