need you now

haft kära bror och vickan här fredag till söndag, mycker mega mys.
shoppat, glott på tv, lagat god mat, snackat skit, busat och bara hängt :)
efter att dom åkt pluggade jag inför tentan idag, som kan ha gått hur som
helst... men hoppas så klart att jag klarade den! ca 30 frågor mer än vad
det varit på tentor tidigare terminer i ämnet, sämst :(

idag kom lisa och lisa hit wooooho :D dom ska hänga här tills på onsdag.
lycklig familj <3

två trötta lisor i soffan och en pluggande kim i sovrummet :)
jag hänger med dom tuffa i soffan såklart ;)
fick brev från vårdcentralen idag och det är inte fel på mig enligt testerna
vi tog i af men det är ändå något som inte stämmer :/ jag vet det, jag bara vet det

PUSSS
         emmalicious

my same

vill inte vill inte vill inte.....


PUSSS
         emmalicious

sweet dreams


gillar att jag ser helt sad ut.. varit hos doktorn idag och det blev blodprov såklart :( men jag svimmade inte, woooho. efter doktorn gick vi till coop och öb och sen hem för att plugga. kunde nog varit effektivare men gjort en hel del i af. provsvar fredag eller måndag, håll tummarna för mig!!

PUSSS
         emmalicious

lovesong



PUSSS
         emmalicious

i´ll be waiting

"josse" det var min kompis brevlåda och jag berättade det till henne så så mycket tjuv är det inte av mig :)

sammanfattningn av senaste tiden..
torsdag: åkte till etuuna. jag lisa och julia åkte till farmor och lager157 sen lämnades jag av hos familjen baung/pettersson och spenderade kvällen och natten där :)
fredag: tog med mig kim och åkte till farmor :) dom åt mega super god lunch medan jag bantar (y) släpte kim vid tåget och åkte sen och motionssimma :) heeelt sjukt skönt och det är inte jobbigt förens man väl är ur vattnet ;) så simmade en timme sen solade jag 30 min för att invänta lisa :) Jag och lis åkte och shoppade present till julia :) Kvälls/idol mys hos tjejen felle på hennes nya place med hennes lover :) sov hos mammi.
lördag: kusin david och moster kom och hälsade på vid tolv och jag fick nöjet att leka av mig lite :D älskart!!
mormor kom också och hon körde mig till julias kalas sen, där jag vart kortvarig för lovade david att vara hemma till klockan stod rakt ;) kim följde med hem och jag fick kolla på film med david (disnet klassiker, woooho) medan mamma, moster och kim umgicks :) när lillen gick och sov fick jag leka med dom vuxna ;D vi sov hos mamma :)
söndag: väcktes av sjönsång (david som skrek untanför dörren) haha. blev upphämtade av pappa vid ett för att åka till felicia och hämta soffan som vi köpt av henne så släphyrning och muskelpumpning ingick :) Släppte av pappa i odlaren och lekte med djuren innan jag, kim och släpet for vidare till baung/pettersson för middag (shake för mig såklart...) och lite rensning av vind innan vi drog iväg med svärmor vid 6 för att få skjuts hem till öret.
måndag: spenderat dagen med att tycka synd om mig själv och plugga järnet!! 6 dagen på shake diet, hej vad det går :D ingen aning om hur vikten ser ut eftersom vi inte ha någon våg... (y)

 paket till sötan :D ett av typ 30 stycken ;)
 glada kusiner <3

PUSSS
         emmalicious


cold shoulder

älg+bil=inte bra alls


PUSSS
         emmalicious

turning tables

dagen har varit som en bergodalbana...
gick upp mega tidigt imorse för att gå till ungdomsmottagning, hittade inte första så irrade rund i spöregn. Fick en knäpp på näsan och en ordentlig tankeställare.
satt och filosoferade för mig själv på stan i 20 min, mega shoppade på apoteket (hade 50% rabatt)
sov en sväng när jag kom hem, åkt i väg en sväng till brickebacken till kims vänner :)
det bjöds på hemmagjord glass, hemmagjort huonungs vin och trevliga samtal. tog bussen hem till oss och han i tid till house, läst lite psykologi, kollat desperate housewives. ska nu gå och sova för imorgon är en ny dag, imorgon ska jag göra något och jag tänker klara det!

godnatt
PUSSS
         emmalicious

rumor has it

idag har varit en skön men jobbig dag.. läst massa engelsk kurslitteratur och ätit alldeles för lite och funderat alldeles för mycket.

hur som helst satt i drygt en timme på chatten och pratade med Happy Kunda min kära vän i zambia, vi pratade om allt mellan himmel och jord. Pratade om gud, om våra förutsättningar i vardera land, om utbildning, om relationer, om framtiden och om saknaden av någonting vi båda längtar efter även om det är olika saker. Jag vill rädda alla barn och han vill leva tillräckligt länge för att ha hunnit göra någonting med livet (längre än 25 vilket är medelåldern hos dom...) Han berömde mig för mig kraft och vilja att ha mål att jobba mot, min godhet och min tro på bättring. Han har ingen aning om att kraften han har, ett stort hjärta och allt det goda han sprider är bra mycket mer än vad jag någonsin kommer komma upp i kvot mässigt. Slänger in en bild på happy trots att han inte ser så väldigt glad ut här, men heter man happy så är man för det mesta glad, jag lovar ;D

 

Sen bör jag väl kanske tillägga att direkt efter jag pratat med mig kära vän gick jag ner för att hämta
posten och ser brevbäraren gå så jag tänker woooho reklam!! :D
nej men då har vi inte fått någon reklam i våran låda men i flera av dom andras så vad gör jag.. Jag presserar in några fingar i postfackens öppning och snor reklam av någon annan, såklart?!
jag har uppenbarligen några tydliga brister också ;) men vem har inte det.

PUSSS
         emmalicious

ps imorgon bitti ska jag upp och lura myndigheten på ppiller (a) ds


take it all



PUSSS
         emmalicious

melt my heart to stone



PUSSS
         emmalicious

make you feel my love

men du måste låta mig få visa den! Pratat med syster nu en långis och fy satan vad jag är glad att jag har världens bästa vän så nära mig det bara kan bli <3 men vi saknar våran bror, skickar sms, ringer, SLÄPP IN/SVARA OSS FÖR VI VILL VARA MED OCH VISA ATT VI ÄLSKAR DIG BIG TIME.
vill så gärna nå fram, vill så gärna visa att jag finns, jag ser dig, jag hör dig men jag känner dig inte, känner du att jag försöker, känner du hur jag kämpar, jag vill så sjukt mycket...




PUSSS
         emmalicious

don´t you remember


When was the last time you thought of me?
Or have you completely erased me from your memory?
I often think about where I went wrong,
The more I do, the less I know,

PUSSS
         emmalicious


someone like you

varit i skolan idag och jobbat på PM arbetet, vi satt i biblioteket och fy vad jag gillar bibliotek har jag kommit på :p tänk så mycket historier, sagor, berättelser, vetenskapliga arbeten i alla dessa olika ämnen.. helt otroligt!
hur som har vi kommit en bra bit på arbetet nu och det känns bra, vi skriver om maktkampen ungdomar sinsemellan i cliques(grupper) utifrån eriksons 5 steg :)



har också lyckats blivit förskyld... vill mest lägga mig i sängen och sova 100 timmar men det går inte utan jag sitter och pluggar varvat med att kolla på two and a half men (a) så lite lycka trots allt. Trots att jag inte ätit kolhyderater på länge eller godis för den delen så är jag för tillfället sjuk sugen på choklad eller glass, sämst!!!
tar mig lite tea istället.

PUSSS
        emmalicious

set fire to the rain

Jag vet inte hur normalt det är att sitta i sin ensamhet och skrika till tvn?! haha men hur som helst är det det som hänt de senaste timmarna och det verkar ju ha fungerat.. vinst till sverige, YEEES :D



varit i skolan och litteratursökt artiklar och liknande till psykologi arbetet med gruppen och sedan tre timmar föreläsning på det ;)
belönat mig med 12 km motionscykling på det och är på ovanligt bra humör nu, jag tackar!

jag har världens bästa familj också kom jag på <3

PUSSS
         emmalicious

stackars

för tillfället är jag splittrad, åt alla håll och famlar för att hitta något att hålla mig fast i..
ser ni inte att ni gör mig illa?!


PUSSS
         emmalicious

rollin in the deep



inte en jätte bra idé att lägga ett plastlock på en varm platta... gör inte så!

vaknade på bra sida imorse, pluggat från och till hela dagen, powerwalkat
med benhinneinflamation (yey), ont som satan, panik sockersug så vi kan
väl sammanfatta dagen med att det gått från bra till mindre bra. Ska se om
jag kan roa mig på något vis tills kvällsdags så jag slipper somna allt för surig.

PUSSS
         emmalicious

made of

hihihihihiihhi jag klarade tentan :D fy fan vad jag är bra!!!!!!

Amelie och Mattias kom hit igår och vi åt tacos, kollade idol och umgicks massor. Supertrevligt :)
idag har vi fyra spenderat timmar på ikea (dom hade rea för ikea örebro fyllde 20 år) maribergs köpcentrum
och lågprisvaruhuset :D BILLLIGT BILLIGT aweeeeesome <3





PUSSS
         emmalicious

på låtsas

.. eller på riktigt?
det är frågan som jag och lotta diskuterat under ett uppiggande samtal nu ikväll (blandat med en hel del fniss såklart!!!)
När man tänker efter så vet man väl egentligen inte vad som är på låtsas eller på riktigt visst jag hoppas och tror djupt att min känslor för vänner, kärlek osv är på riktigt men det händer ju många av oss och det har hänt mig att en så kallade bästa vän som man litat på till 100 procent under många år bara helt plötsligt kan vända om och gå utan att det verkar röra en i ryggen. I ett sånt tillfälle funderar man ju, var det bara på låtsas?
När man har något som sen försvinner, saknar man sen det eller saknar man att ha det?
Baskten som under en sån lång tid varit en så stor del av mitt liv men som nu en hobby lagd på is, jag bryr mig ju fortfarande om den men inte tillräcklligt för att upprätthålla samma stora intresse. Kan det vara för att jag inte vet om jag saknar att spela, saknar laget, samhörigheten, att sitta i publiken och heja fram i spännande matcher, att få coacha eller är det bara att jag har ett tomt rum inom mig och tar för givet att det borde återtas av ett innehåll som tidigare bebott mig...

tankar i natt, som de kan ge, ta och inspirera!!

fick precis ur mina läkarörhängen efter en del slit av kim men nu är jag fri och ska välja av mina fina nygamla silver smycken att flasha upp mig med sen inom en ganska snar framtid är det sovtime!
jag saknar er! (eller gör jag verkligen det?)

PUSSS
         emmalicious

mardrömmar



har drömt så förfärligt mycket mardrömar på sista tiden, om dödsfall, läskiga maträtter och allt möjligt. Undrar hur freud skulle tolka detta? för det börjar verkligen gå mig på nerverna..
Har haft sjukt mycket i skolan och långa dagar men jag har klarat mig igenom dom och är sjukt stolt över mig själv.

btw visste ni att jag är ett genetiskt mysterium?! därför att min ena örsnibb sitter fast och den andra hänger fri och det är tydligen väldigt ovanligt/okänt.. rekordboken nästa ;)

PUSSS
         emmalicious

när alla vännerna gått hem

Jag är så sjuuukt glad att jag har dig fast ogillar starkt att du inte är här vid min sida för tillfället... Du ringde från australien, igen och jag fnissar och har mig (a) du är en kalas braig vän och jag älskar dig så mycket!
men bara så att du vet att till maj får du inte stanna, är du knasig eller :S 7 månader till utan dig NEEEJ NEEj inte okej någonstans. Jag är glad för din skull att du njuter av livet och jag vet vart jag har dig i själen och jag vet att vi har riktigt djup bra vänskap, det tvivlar jag inte en sekund på men jag saknar att ha dig här vännen.





PUSSS
         emmalicious


nåt annat än det här



PUSSS
         emmalicious

RSS 2.0