calleth you, cometh i

may the odds be ever in your favor!
 
 
 
PUSSS
           emmalicious

guess god thinks i'm abel

tentan imorse tog väl 20 min och kändes ganska bra :) får väl se om några veckor när jag får resultatet.
men att börja dagen med tenta kl 8 på morgonen är inte att föredra men jag var snabbt tillbaka i sängen och sov typ 3 timmar till (y) Njöt framför gossip girl av den lilla lugna stund jag har efter att en delkurs är avklarade innan nästa drar igång igen.. livet är hårt.
blev upphämtad av sofia för att åka iväg och röja på body combat och vet ni att man i snitt gör motsvarande 1700 situps under ett combat pass. så lagom stolta och nöjda över våran bedrift firade vi med buffe på kinamuren. Härligt sällskap och underbara mat och det bästa av allt är att det blev nada disk ;)
min nya bebis har kommit idag också, välkommen till familjen!
 
 
 
PUSSS
            emmalicious
 

come as you are

 
 
när man har lärt sig vad man är rädd för kan man lära sig utav det och använda det tills sin fördel.
 
PUSSS
           emmalicious

All i want for christmas

Fick låna ut mitt hår en sväng till Sofia idag och inte nog med att det var underbart när hon pillade, det vart riktigt snyggt också!!

Borde plugga, tenta på fredag men här ligger jag och gör allt annat istället. Shame on me....


PUSSS
emmalicious


let the rain fall

dagen idag vart nästan så bra som jag ville :D
möte kl 11 med handledaren inför c uppsats och det gick riktigt bra.
myslunch på spicy med sofia och karin.
pluggeftermiddag med sofia och karin.
afrodans med sofia och karin.
tur att dom gör mig lycklig :D
 
även sålt en gammal kursbok i dag för 350 kr och det är mer än vad jag köpte den för katching ;) skickat iväg två sportbhar som jag sålt på tradera och tjänade typ 110 % på den affären, katching ;)
hade min parfym kommit idag så hade dagen varit perfekt!
 
 
PUSSS
           emmalicious

Regnbågensbarn

Imorgon kommer bli en bra dag, jag känner det på mig!

PUSSS
emmalicious


Uriel

Var trött för länge sen och skulle sova men jag har äntligen slitit mig loss från tradera efter en timme... Och inte det skulle jag bara läsa klart kapitlet, bara göra en sudoku osv, Det måste vara något konstigt med mig :/ jag vill ju sova!!

Hur som helst till det jag egentligen skulle säga var att nu när jag släckte som kom det en mygga och jag kan knappt tro mina öron. Borde dom inte vara döda för länge den?!

Ska gömma mig under täcket och äntligen sova min efterlängtade sömn ;)

PUSSS
emmalicious


play

idag har jag gjort något galet bra. Martin, pethra och axel kom hit på fika och sen åkte vi till ikea och jag köpte ingenting alls, inte ens en korv.. hur bra är inte det liksom?
hunnit pluggat lite efter att dom åkte och sen lagat mysmiddag till min och älskling som vi avnjutit till körslaget.
 
TEAM BAGGGGGGGGGE!!! hans garv kan ju göra vem som helst lycklig ända in i själen.
 
 
PUSSS
           emmalicious

Untitled

Hej och välkomna tillbaka mörka tankar.


Dansa pausa

En timmes afro efter en eftermiddag med tenta plugg med mina homies = helt slut.. Soffan here i come!

PUSSS
emmalicious


True colors

Precis kollat ett väldigt emotionellt avsnitt av oc och jag mår inte på topp just nu. Saknar Lotta, saknar hope, saknar jenemmsarkar och jag saknar det som en gång var! Till och med gymmet var emot mig idag, nya maskiner och jag fattade ingenting :(

Vill bara sova och vakna upp lycklig imorgon. Ett leende kan dölja det mesta hur falskt det än är.

PUSSS
emmalicious


Det vackraste jag vet

Du är älskad <3

PUSSS
emmalicious


Your love

Före och efter klippningen som utfördes av mamma :) som vanligt känna det som att halva längden på håret är borta vilket det inte är, långt ifrån. det känns ju helt i af 👍

Blivit bjuden på lunch på ming av pappa idag och igår moffade jag och mamma Billy boys. Det har sina fördelar att komma hem ;D hann träffa Felicia en sväng igår och var även hos farmor och marknaden i hälleforsnäs med pappa och Lotta.

Nu längtar jag bara efter soffan.

PUSSS
emmalicious

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1707734/images/2012/pic_5055eafeddf2b3703a002996.jpg" class="image">


Whiskey lullaby

Hur kan det vara meningen att jag ska veta vad som är rätt och vad som är fel.

PUSSS
emmalicious


9 crimes

Tentan var busenkel, aldrig känt mig så säker på en tenta!! Var klar på en kvart, sjukt lycklig :) gick hem och sov lite efter denna lyckliga men tidiga start på dagen. Hann med att äta blodpudding och bacon, dock utan lingonsylt så det var inte så gott som det borde vart, och kollat bones :) sitter på tåget hem till Eskilstuna som vanligt nu och hoppas på lite kvällsmys med Zack sen :)

PUSSS
emmalicious


söndermarken

ny dator, ny termin, nya tentor, nytt liv?! skämt och sido så är det liv jag har inte så mycket till liv ur social och umgänges aspekten ur utbildnings aspekten har jag bästa livet ever ;)
allt är ju relativt inte sant?
c-kursen är igång och c uppsatsen närmar sig (ska bara göra 4 tentor först) men ska försöka skriva uppsatsen i super fart sen så det blir något jullov och kanske lite indien. Indien där min bästa vän för tillfället befinner sig och kommer göra i fem månader och vem är jag att stå emot våran gemensama kraft som bara skriker efter att få möta världens tillsammans. vore helt fel av mig ;)
 
Har tenta imorgon bitti och borde sista minuten läsa men jag tror ju att jag är något geni så orkar inte göra det. hur bra tänkt det väl var av mig visar sig.
 
 
kolla bones iställlet (a)
 
PUSSS
           emmalicious

another you

 
I  hurt myself today to see if i still feel. I focus on the pain, the only thing thats real. The needle tears a hole; the old familiar sting, try to kill it all away, but I remember everything. what  have I become, my sweetest friend? Everyone i know, goes away in the  end, and you could have it all: my empire of dirt, I will let you down, I will make you hurt. I wear this crown of thorns upon my liars chair: full of broken thoughts, I cannot repair. Beneath the stains of time, the feelings dissapear. You are someone else, I am still right here. If I could  start again, a million miles away, I will keep myself, I would find a  way.
 
 
PUSSS
           emmalicious

another day

jag kan bara bli bättre, jag kan bara bli starkare men jag har dig och det betyder allt.
PUSSS
        emmalicious
 

RSS 2.0